|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:00 am
karrp kropka EvilYuki Ok. Ide robic prace domowa z chemi... ale najpierw zjem obiadek whee ja juz nie robie zadan... niech sie dupca, mam nadzieje ze przez ten ostatni dzien nie beda pytac, bo sie zalamie psychicznie domokun Ja jutro mam wigilie klasowa, w zwiazku z czym nie ma lekcji whee Ale dzisiaj mnie historyczka pytala, ale nie raczyla powiedziec czy mam 5 na polrocze czy nie :/ a my mamy lekcje... 4 lekcje, a potem wigilia crying haha a moja historyczka nigdy sobie nie daruje ze mam 5 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:06 am
kropka haha a moja historyczka nigdy sobie nie daruje ze mam 5 xD Jestes ZUA :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:09 am
eek heart 4laugh :* twisted wrocilam dzis z przeszlosci whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:09 am
Pff ewentualnie moge byc Pyra rofl
hey Lovelas *wskakuje mu na plecy i robi puci puci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh czesc sopelku mialas pokazac foty pirate twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile eek heart 4laugh :* twisted wrocilam dzis z przeszlosci whee mrgreen twisted question prosze? :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:11 am
karrp kropka haha a moja historyczka nigdy sobie nie daruje ze mam 5 xD Jestes ZUA :> taaa... bardzo twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:11 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile eek heart 4laugh :* twisted wrocilam dzis z przeszlosci whee mrgreen twisted question prosze? :* *wiesza mu sie na szyji*mraf whee no bo od wczoraj nie mialam pradu=nie mam wody=nie mam ogrzewania 4laugh dopeiro niedawno wlaczyli prad rofl mrgreen twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:12 am
ja ide... smile ciao banany XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:13 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile eek heart 4laugh :* twisted wrocilam dzis z przeszlosci whee mrgreen twisted question prosze? :* *wiesza mu sie na szyji*mraf whee no bo od wczoraj nie mialam pradu=nie mam wody=nie mam ogrzewania 4laugh dopeiro niedawno wlaczyli prad rofl mrgreen twisted pirate heart kurcze no to niezła wojna. co sie stało że cie tak odcieli? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:13 am
kropka ja ide... smile ciao banany XD Papa! biggrin Takze ide, wszamie cos, moze zdrzemne i zapewnie wroce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|