|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:07 am
Ita Lockheart Tomir Ita Lockheart wigilie klasowe smierdzą .... mam jutrą pierwszą w zyciu XD nie wiem czy smierdza bo na zadnej nie bylem (nie chcialo mi sie xd ) ale przed wigilia za to jest lepiej śmierdzą i tyle .... chyba ze byłby na nich scięty mikołaj bez łebka no i komandos 4laugh rolleyes no komandos moze byc byle nie jeden blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:16 am
eek wtf sie tu stalo nie bylo mnie ledwo jeden dzien z poczatku sadzilam ze zly adres wpisalam gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:21 am
*puff*
Such a lonely day... And it's mine... The most loneliest day of my life...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:39 am
Oooo matko... co oni z Gaia zrobili? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:40 am
Hej moi mili... dawno mnie nie bylo ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:46 am
EvilYuki Oooo matko... co oni z Gaia zrobili? crying mi sie podoba ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:46 am
EvilYuki Oooo matko... co oni z Gaia zrobili? crying No wlasnie... Straszne crying Pewnie trzeba sie bedzie przyzwyczaic czy cus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:47 am
Hejak.... ja tak tylko na chwilę... i już spadam... narson....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:47 am
kropka EvilYuki Oooo matko... co oni z Gaia zrobili? crying mi sie podoba ^_^ Ja tez uwazam, ze jest ladne... ale cholera jasna, w tamtym bylam obcykana, a teraz sie nie moge polapac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:51 am
EvilYuki kropka EvilYuki Oooo matko... co oni z Gaia zrobili? crying mi sie podoba ^_^ Ja tez uwazam, ze jest ladne... ale cholera jasna, w tamtym bylam obcykana, a teraz sie nie moge polapac crying W sumie to podoba mi sie terazniejsza mozliwosc "podzialu" rzeczy w sklepikach, znaczy mozna sobie zaznaczyc czy ma wyswietlac spodnie czy cos innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:52 am
EvilYuki kropka EvilYuki Oooo matko... co oni z Gaia zrobili? crying mi sie podoba ^_^ Ja tez uwazam, ze jest ladne... ale cholera jasna, w tamtym bylam obcykana, a teraz sie nie moge polapac crying ojjj ja tez troszke sie gubie, ale kilka dni, i wszystko bedziemy wiedziec smile spokojnie whee nie jest tak zle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:55 am
Ok. Ide robic prace domowa z chemi... ale najpierw zjem obiadek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:57 am
EvilYuki Ok. Ide robic prace domowa z chemi... ale najpierw zjem obiadek whee ja juz nie robie zadan... niech sie dupca, mam nadzieje ze przez ten ostatni dzien nie beda pytac, bo sie zalamie psychicznie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 8:59 am
kropka EvilYuki Ok. Ide robic prace domowa z chemi... ale najpierw zjem obiadek whee ja juz nie robie zadan... niech sie dupca, mam nadzieje ze przez ten ostatni dzien nie beda pytac, bo sie zalamie psychicznie domokun Ja jutro mam wigilie klasowa, w zwiazku z czym nie ma lekcji whee Ale dzisiaj mnie historyczka pytala, ale nie raczyla powiedziec czy mam 5 na polrocze czy nie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 9:00 am
ninja najglupsze jest to ze nie mozna bezposrednio przejsc do "my guilds" stressed ale fakt ze sklepikami fajnie to rozwiazali 3nodding twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|