|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:10 am
Adwokat.Kozy Baliaur Adwokat.Kozy Oi.. badziewna ta nowa gaia.. zastanawiam sie czy wsrod inventorow gai nie ma kogos z polskiej krwii.. bo mamy w zwyczaju niszczyc cos co dziala dobrze.. oi! Najlepszy byl ten lay kiedy bylo tylko barton i gambino confused Boje sie myslec jakie beda nastepne rofl
Tak czy siak bedzie sie trzeba przyzwyczaic do tego nowego shitu......juz sie nie dowalam do samego wygladu, ktory swoja droga jest oblesny i pozbawiony jakichkolwiek praw estetyki, jednak moje najwiejksze rozczarowanie wywoluje fakt aktualnej 'otylosci' gai.. na starym layu stronka (html) ladowala sie szybko, miala ze 14-26kb.. teraz ma 130-200+ kb! do jasnej cholery.. piec odswierzen strony i mam 1mb.. nie mam jakiegos tam wolnego neta ale wiem ilu osobom to poprostu zabije caly bandwich sweatdrop stare co jak co ale oblesny to malo powiedziane, naprawde zygac mi sie chce stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:20 am
jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce. A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:23 am
Lavagetas_heqetai jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce. A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/ crying Mam pytanie, bedzie cos konkretnego w Zielonej na sylwka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:24 am
Autark Lavagetas_heqetai jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce. A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/ crying Mam pytanie, bedzie cos konkretnego w Zielonej na sylwka? nie wiem- ja sie bede bawił w akademiku więc nawet najlepszy koncert mnie stamtad nie wyciagnie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:25 am
cześć wszystkim normalnie świat sie kończy xd armagedon nadchodzi domokun my ble i fuj co uwas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:27 am
Urumi Kanzakii cześć wszystkim normalnie świat sie kończy xd armagedon nadchodzi domokun my ble i fuj co uwas ja juz mam świeta ;] w koncu sie wyspałem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:29 am
Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/ crying Mam pytanie, bedzie cos konkretnego w Zielonej na sylwka? nie wiem- ja sie bede bawił w akademiku więc nawet najlepszy koncert mnie stamtad nie wyciagnie ;D stare nie wiem jak u ciebie ale u mnie ostatni tydzień to tylko sciepy w akademiku: wigilia, imieniny kolegi, obchody konca swiata ... itd. na sylwka trza cos innego (z ktrorego akademika jestes?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:32 am
Autark Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/ crying Mam pytanie, bedzie cos konkretnego w Zielonej na sylwka? nie wiem- ja sie bede bawił w akademiku więc nawet najlepszy koncert mnie stamtad nie wyciagnie ;D stare nie wiem jak u ciebie ale u mnie ostatni tydzień to tylko sciepy w akademiku: wigilia, imieniny kolegi, obchody konca swiata ... itd. na sylwka trza cos innego (z ktrorego akademika jestes?) ja tak samo- w poniedzialek mielismy swieta i urodziny- ja nie mieszkam w akademcu- ale chodze do AKA- mi sie podoba, nie musze nigdzie chodzis- blisko jest Highlander, karton wiec- zapasy mozna robic caly czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:33 am
co sie stało ze starą gaią?? mad zmienili wszystko na gorsze... połapać sie nie można... domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:36 am
Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/ crying Mam pytanie, bedzie cos konkretnego w Zielonej na sylwka? nie wiem- ja sie bede bawił w akademiku więc nawet najlepszy koncert mnie stamtad nie wyciagnie ;D stare nie wiem jak u ciebie ale u mnie ostatni tydzień to tylko sciepy w akademiku: wigilia, imieniny kolegi, obchody konca swiata ... itd. na sylwka trza cos innego (z ktrorego akademika jestes?) ja tak samo- w poniedzialek mielismy swieta i urodziny- ja nie mieszkam w akademcu- ale chodze do AKA- mi sie podoba, nie musze nigdzie chodzis- blisko jest Highlander, karton wiec- zapasy mozna robic caly czas niby tak ale jakbys mieszkal w akademiku to tez wolalbys wypad na miasto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:40 am
tez mykam- odkurzyłem starego poczciwego Kohana (tu slysze buczenie ;]) ide pogiercowac- nerka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|