Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21721 21722 21723 21724 21725 21726 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Autark

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:10 am

Adwokat.Kozy
Baliaur
Adwokat.Kozy
Oi..

badziewna ta nowa gaia.. zastanawiam sie czy wsrod inventorow gai nie ma kogos z polskiej krwii.. bo mamy w zwyczaju niszczyc cos co dziala dobrze..
oi! Najlepszy byl ten lay kiedy bylo tylko barton i gambino confused
Boje sie myslec jakie beda nastepne rofl

Tak czy siak bedzie sie trzeba przyzwyczaic do tego nowego shitu......

juz sie nie dowalam do samego wygladu, ktory swoja droga jest oblesny i pozbawiony jakichkolwiek praw estetyki, jednak moje najwiejksze rozczarowanie wywoluje fakt aktualnej 'otylosci' gai.. na starym layu stronka (html) ladowala sie szybko, miala ze 14-26kb.. teraz ma 130-200+ kb! do jasnej cholery.. piec odswierzen strony i mam 1mb.. nie mam jakiegos tam wolnego neta ale wiem ilu osobom to poprostu zabije caly bandwich sweatdrop stare

co jak co ale oblesny to malo powiedziane, naprawde zygac mi sie chce stressed
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:20 am

jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce. A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Autark

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:23 am

Lavagetas_heqetai
jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce. A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/

crying

Mam pytanie, bedzie cos konkretnego w Zielonej na sylwka?
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:24 am

Autark
Lavagetas_heqetai

crying

nie wiem- ja sie bede bawił w akademiku więc nawet najlepszy koncert mnie stamtad nie wyciagnie ;D

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Urumi Kanzakii

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:25 am

cześć wszystkim normalnie świat sie kończy xd armagedon nadchodzi domokun my ble i fuj
co uwas
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:27 am

Urumi Kanzakii
cześć wszystkim normalnie świat sie kończy xd armagedon nadchodzi domokun my ble i fuj
co uwas
ja juz mam świeta ;] w koncu sie wyspałem!

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Autark

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:29 am

Lavagetas_heqetai
Autark
Lavagetas_heqetai
jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/

crying

nie wiem- ja sie bede bawił w akademiku więc nawet najlepszy koncert mnie stamtad nie wyciagnie ;D
stare nie wiem jak u ciebie ale u mnie ostatni tydzień to tylko sciepy w akademiku: wigilia, imieniny kolegi, obchody konca swiata ... itd. na sylwka trza cos innego

(z ktrorego akademika jestes?)
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:32 am

Autark
Lavagetas_heqetai
Autark
Lavagetas_heqetai
jak ten s**t wygląda- moje kurde imie nie mieści sie w ramce i wyłazi poza nią- normalnie jak na jakiejś lamerskiej stronce A moje goldy nie przedstawiaja już takiej samej wartości- teraz to po prostu jakies...szare kursywne cyferki w jakimś okienku- zupełnie jak na naszym pięknym polskim 'My fantasy' :/

crying

stare nie wiem jak u ciebie ale u mnie ostatni tydzień to tylko sciepy w akademiku: wigilia, imieniny kolegi, obchody konca swiata ... itd. na sylwka trza cos innego

ja tak samo- w poniedzialek mielismy swieta i urodziny- ja nie mieszkam w akademcu- ale chodze do AKA- mi sie podoba, nie musze nigdzie chodzis- blisko jest Highlander, karton wiec- zapasy mozna robic caly czas

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Kimagure-chan

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:33 am

co sie stało ze starą gaią?? mad
zmienili wszystko na gorsze... połapać sie nie można... domokun scream
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:34 am

[ Message temporarily off-line ]

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Kimagure-chan

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:36 am

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:36 am

Lavagetas_heqetai
Autark
Lavagetas_heqetai
Autark
Lavagetas_heqetai

crying

ja tak samo- w poniedzialek mielismy swieta i urodziny- ja nie mieszkam w akademcu- ale chodze do AKA- mi sie podoba, nie musze nigdzie chodzis- blisko jest Highlander, karton wiec- zapasy mozna robic caly czas

niby tak ale jakbys mieszkal w akademiku to tez wolalbys wypad na miasto

Autark

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:37 am

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:39 am

Kimagure-chan

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:40 am

tez mykam- odkurzyłem starego poczciwego Kohana (tu slysze buczenie ;]) ide pogiercowac- nerka
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21721 21722 21723 21724 21725 21726 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games