|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:28 pm
EvilYuki Adwokat.Kozy EvilYuki Kochani, przed chwila obok avka pojawil mi sie dymek z tym: eek ALe nic oprocz niego nei bylo crying albo jakis blad, albo cos straiclam... nic. Nic nic. Po prostu nic. ******** it. ********. ********. Zawsze moglam dostac... nie wiem co... jakies smiecie XD ale zawsze moglam dostac... crying cofnij strone i sporobj jeszczeraz. Aaaa... robiłam TO... crying strone ogladalam dokladnie i... i nic. A w inventory tez nic ni ma... psiepadlo... XD trudno... smile Jak nie zlapalas, to zaraz Ci znowu wyskoczy. Jezeli nic sie nie pokaze, zjedz na sam dol strony i tam bedzie taki malutki napis, cos w stylu: "jesli nie mozesz znalezc prezentu kliknij tutaj" i pojawi Ci sie w inventory 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:37 pm
inni też sie mogą zgłaszać do tego przytulania? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:38 pm
Foo: Love Hina - Ending Theme [4:12]
Konbawa robalki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:42 pm
bump XD
I'm joking xp
Yhm... crying ide spaaaac... :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:56 pm
nie za pozna pora na kawke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:00 pm
Omega Sun nie za pozna pora na kawke? Pora nigdy nie jest zła ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:04 pm
BeeWolf_san Pora nigdy nie jest zła ... to zalezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:35 pm
Omega Sun BeeWolf_san Pora nigdy nie jest zła ... to zalezy od czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:40 pm
od nastroju znikam do lozeczka, dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:43 pm
Omega Sun od nastroju znikam do lozeczka, dobranoc pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 3:27 pm
O_o gaia wyglada... dziwnie i nie wiem czy to takie fajne... ladniej wyglada ale sie cierzej gdzies dostac... I gaia sie przerobila na zwykla strone z menu itp... wolalem mape, lubilem mape... chce mape gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:51 pm
Sayokun O_o gaia wyglada... dziwnie i nie wiem czy to takie fajne... ladniej wyglada ale sie cierzej gdzies dostac... I gaia sie przerobila na zwykla strone z menu itp... wolalem mape, lubilem mape... chce mape gonk ja tez cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:10 pm
Nightcatt Sayokun O_o gaia wyglada... dziwnie i nie wiem czy to takie fajne... ladniej wyglada ale sie cierzej gdzies dostac... I gaia sie przerobila na zwykla strone z menu itp... wolalem mape, lubilem mape... chce mape gonk ja tez cry jest mapa.. GAMES->World Map i do tego pada snieg biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:12 pm
Nightcatt Sayokun O_o gaia wyglada... dziwnie i nie wiem czy to takie fajne... ladniej wyglada ale sie cierzej gdzies dostac... I gaia sie przerobila na zwykla strone z menu itp... wolalem mape, lubilem mape... chce mape gonk ja tez cry crying crying jA chce mape crying crying sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|