|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:25 pm
revcat oi! rid na jakie dobranoc? idziesz juz ? sad nio niestety senno mi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:26 pm
Kochani, przed chwila obok avka pojawil mi sie dymek z tym: eek ALe nic oprocz niego nei bylo crying albo jakis blad, albo cos straiclam... nic. Nic nic. Po prostu nic. ******** it. ********. ********. Zawsze moglam dostac... nie wiem co... jakies smiecie XD ale zawsze moglam dostac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:27 pm
EvilYuki Kochani, przed chwila obok avka pojawil mi sie dymek z tym: eek ALe nic oprocz niego nei bylo crying albo jakis blad, albo cos straiclam... nic. Nic nic. Po prostu nic. ******** it. ********. ********. Zawsze moglam dostac... nie wiem co... jakies smiecie XD ale zawsze moglam dostac... crying wejdz w swoj inwentarz tam powinno byc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:28 pm
EvilYuki Kochani, przed chwila obok avka pojawil mi sie dymek z tym: eek ALe nic oprocz niego nei bylo crying albo jakis blad, albo cos straiclam... nic. Nic nic. Po prostu nic. ******** it. ********. ********. Zawsze moglam dostac... nie wiem co... jakies smiecie XD ale zawsze moglam dostac... crying bo trzeba poszukac... moze pink linka mialas i nie widzialas... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:28 pm
gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:29 pm
EvilYuki Kochani, przed chwila obok avka pojawil mi sie dymek z tym: eek ALe nic oprocz niego nei bylo crying albo jakis blad, albo cos straiclam... nic. Nic nic. Po prostu nic. ******** it. ********. ********. Zawsze moglam dostac... nie wiem co... jakies smiecie XD ale zawsze moglam dostac... crying cofnij strone i sporobj jeszczeraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:30 pm
Ozzwald gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia) uueee... kotek sobie poszedl... *szuka kogos do przytulania* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:31 pm
Adwokat.Kozy EvilYuki Kochani, przed chwila obok avka pojawil mi sie dymek z tym: eek ALe nic oprocz niego nei bylo crying albo jakis blad, albo cos straiclam... nic. Nic nic. Po prostu nic. ******** it. ********. ********. Zawsze moglam dostac... nie wiem co... jakies smiecie XD ale zawsze moglam dostac... crying cofnij strone i sporobj jeszczeraz. Aaaa... robiłam TO... crying strone ogladalam dokladnie i... i nic. A w inventory tez nic ni ma... psiepadlo... XD trudno... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:31 pm
Ozzwald gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia) pozegnaj go odmie tyz.. i daj jego gg.. i swe..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:36 pm
Aidanna Ozzwald gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia) uueee... kotek sobie poszedl... *szuka kogos do przytulania* ninja *skacze i macha lapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:37 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia) uueee... kotek sobie poszedl... *szuka kogos do przytulania* ninja *skacze i macha lapkami* trzy powody dlaczego? rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:45 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia) uueee... kotek sobie poszedl... *szuka kogos do przytulania* ninja *skacze i macha lapkami* trzy powody dlaczego? rofl lol ee.... jestem plytki, jestem kretyn, hmm z 3 bedzie problem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:47 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald gen. rewkat chcial sie z wami pozegnac powiedziec dobranoc... (padla mu gaia) uueee... kotek sobie poszedl... *szuka kogos do przytulania* ninja *skacze i macha lapkami* trzy powody dlaczego? rofl lol ee.... jestem plytki, jestem kretyn, hmm z 3 bedzie problem dawaj!! uda ci sie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:52 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna trzy powody dlaczego? rofl lol ee.... jestem plytki, jestem kretyn, hmm z 3 bedzie problem dawaj!! uda ci sie... xd jestem kochany... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:57 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna trzy powody dlaczego? rofl lol ee.... jestem plytki, jestem kretyn, hmm z 3 bedzie problem dawaj!! uda ci sie... xd jestem kochany... mrgreen nio doobra... ewentualnie 4laugh *wielki przytulas* heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|