|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:16 pm
EvilYuki Nie no, z tym gg to byla ironia... juz nie pamietam, po co, ale ironia XD Ale jaki odzew, no prosze... ;P zawsze mozesz liczyc na nasze plytkie poczucie humoru smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:16 pm
a nudno... ide sobie... *czlapie gdzies* pff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:17 pm
oi oi oi... jak ja pana nie widzialem... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:18 pm
Adwokat.Kozy EvilYuki Nie no, z tym gg to byla ironia... juz nie pamietam, po co, ale ironia XD Ale jaki odzew, no prosze... ;P zawsze mozesz liczyc na nasze plytkie poczucie humoru smile bo my tacy yntelygeni jestesmy... i tacy niepelno sprytni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat.Kozy EvilYuki Nie no, z tym gg to byla ironia... juz nie pamietam, po co, ale ironia XD Ale jaki odzew, no prosze... ;P zawsze mozesz liczyc na nasze plytkie poczucie humoru smile Nei gadam z wami. Phi! Jestescie nudni i plytcyyyy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oi generale i szkoda ze to oi na dobranoc heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu dobranoc. @ madziu jak bys wrazie zmienila zdanie i stwierdzila ze jednak nie jestem plytka to na pm napisz mi to gg hmm.. zastanawiajaca walka o 'nieplytkosc' zalezy ci tak na wyjasnieniu 'jak jest' na tym by ciebie nie uznawano 'za plytka' czy na samej 'czikkce' (czy jakosc tak)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:19 pm
KOCIEEE!!! *skacze na niego i przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:19 pm
Ozzwald oi oi oi... jak ja pana nie widzialem... mrgreen
dawno chciales zec generale... mrgreen *wyciaga bimber* ja zasadniczo towarzysza tez... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:20 pm
Aidanna KOCIEEE!!! *skacze na niego i przytulas* 4laugh
oi! hehe *przytula* no no no mrgreen
oi! rid na jakie dobranoc? idziesz juz ? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:21 pm
EvilYuki Nei gadam z wami. Phi! Jestescie nudni i plytcyyyy!!! prosze cie ja ta pania mam dzien w dzien na uczelni malo tego referat mam z nia pisac nie chce sluchac jeszcze jej tekstow tu crying nie wiem czemu opcy poprostu jej nie zbanuje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:21 pm
revcat Ozzwald oi oi oi... jak ja pana nie widzialem... mrgreen dawno chciales zec generale... mrgreen *wyciaga bimber* ja zasadniczo towarzysza tez... 3nodding no mialo byc... ale wyszlo inaczej... polejcie towarzyszu generale.. napijemy sie na zapas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:23 pm
Adwokat.Kozy Ridsu dobranoc. @ madziu jak bys wrazie zmienila zdanie i stwierdzila ze jednak nie jestem plytka to na pm napisz mi to gg hmm.. zastanawiajaca walka o 'nieplytkosc' zalezy ci tak na wyjasnieniu 'jak jest' na tym by ciebie nie uznawano 'za plytka' czy na samej 'czikkce' (czy jakosc tak)? zalezy mi zeby wyjasnic to: 1) kto jej kazal tu przylesc i czy to napewno ona a nie mulek degsa chcacego mnie powkurzac, wiedzac ze jej nie lubie. 2) na tym by okreslic kto co pisze w referacie i wyraznie zaznaczyc ze ocena nie ma byc wspolna ( z wiadomych przyczyn) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|