|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:47 am
Ozzwald Delein Z reszta, Zyd, Murzyn, Tajwan...co za roznica... kolor skory, religia, ptak, sklonnosci do terorryzmu, chytrosc Stereotypujesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:48 am
EvilYuki Z wierszy... to BACZYNSKI. I tyle, o. I ja chce polonistyke studiowac crying cholera, jutro mam klasowke z fizyki crying musze sciagnac od Krystianka... ninja sciagi... u mnie to juz marzenie sciagi urzywac... sepy wypatrza wszystko ninja evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:51 am
czikka Adwokat.Kozy czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima Tuwima.. przeciez to zyd byl (i mason pewnie) domokun blaugh a co z tego? A wiele.. mial pejsy na jajach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki Z wierszy... to BACZYNSKI. I tyle, o. I ja chce polonistyke studiowac crying cholera, jutro mam klasowke z fizyki crying musze sciagnac od Krystianka... ninja sciagi... u mnie to juz marzenie sciagi urzywac... sepy wypatrza wszystko ninja evil Na szczescie u mnie nie... XD wiec jakos zdaje, uczac sie tylko tego, co mnie interesuje :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:52 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Z wierszy... to BACZYNSKI. I tyle, o. I ja chce polonistyke studiowac crying cholera, jutro mam klasowke z fizyki crying musze sciagnac od Krystianka... ninja sciagi... u mnie to juz marzenie sciagi urzywac... sepy wypatrza wszystko ninja evil Na szczescie u mnie nie... XD wiec jakos zdaje, uczac sie tylko tego, co mnie interesuje :3 a ja nie umiem sciagac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat.Kozy A wiele.. mial pejsy na jajach. Taak, nie ma to jak kraj tolerancji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna EvilYuki Z wierszy... to BACZYNSKI. I tyle, o. I ja chce polonistyke studiowac crying cholera, jutro mam klasowke z fizyki crying musze sciagnac od Krystianka... ninja sciagi... u mnie to juz marzenie sciagi urzywac... sepy wypatrza wszystko ninja evil Na szczescie u mnie nie... XD wiec jakos zdaje, uczac sie tylko tego, co mnie interesuje :3 szczesciara... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:53 am
Adwokat.Kozy czikka Adwokat.Kozy czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima Tuwima.. przeciez to zyd byl (i mason pewnie) domokun blaugh a co z tego? A wiele.. mial pejsy na jajach. wszyscy wy tu plytcy jestescie spadam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:55 am
Spadaj. Wznies sie na wyzyny, a my zostajemy w swoim bagnie... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:56 am
bo jestem plytki... blaugh pozatym nie kopjuje... tylko odwracam kota ogonem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:58 am
czikka wszyscy wy tu plytcy jestescie spadam stare normalnie czuje sie dotknieta crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:59 am
czikka wszyscy wy tu plytcy jestescie spadam stare O rany...panienka miala ochote na inteligentna dyskusje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|