|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:34 am
a co... zaczaje sie w koncie... ninja pirate ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:35 am
Ozzwald Adwokat.Kozy Delein Nie... Bomba... *odcina sie od swiata* what? to taki szyfr miedzy mna a twoja kobieta... to zajebiscie (taki moj sobie szyfr)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:36 am
Aidanna a co... zaczaje sie w koncie... ninja pirate ninja *czai sie w tym samym koncie za nia i przytula od tylu* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:37 am
Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:37 am
Adwokat.Kozy ] Pisanie swojego imienia z malej litery.. typowy objaw. no moze nie znam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:38 am
EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:39 am
Ozzwald Aidanna a co... zaczaje sie w koncie... ninja pirate ninja *czai sie w tym samym koncie za nia i przytula od tylu* ninja co sie czaisz w tym samym kacie co ja... malo ich w domu? ninja *caluje* ninja redface ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:40 am
czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima Ja generalnie wole kasze niz makaron, ale jak trzeba, to trzeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:41 am
czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima a ja wole Andrzeja Burse.... Aidanno... ja to lubie sie czaic tam gdzie ty... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:41 am
czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima Tuwima.. przeciez to zyd byl (i mason pewnie) domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:43 am
Adwokat.Kozy czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima Tuwima.. przeciez to zyd byl (i mason pewnie) domokun blaugh Staff tez byl Zydem, a jakie zajebiste wiersze pisal... Z reszta, Zyd, Murzyn, Tajwan...co za roznica...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:44 am
Ozzwald czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima a ja wole Andrzeja Burse.... Aidanno... ja to lubie sie czaic tam gdzie ty... heart a ja Pretchetta... xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:45 am
Delein Z reszta, Zyd, Murzyn, Tajwan...co za roznica... kolor skory, religia, ptak, sklonnosci do terorryzmu, chytrosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:46 am
Z wierszy... to BACZYNSKI. I tyle, o.
I ja chce polonistyke studiowac crying cholera, jutro mam klasowke z fizyki crying musze sciagnac od Krystianka... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:46 am
Adwokat.Kozy czikka EvilYuki Ech... dzis pisalam wypracowanie z poezji Slowackiego XD wole Tuwima Tuwima.. przeciez to zyd byl (i mason pewnie) domokun blaugh a co z tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|