|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:38 am
EvilYuki Ozual wink ja niestety niemam xd ale tak i tak cie predzej czy pozniej poznam "doglebnie" twisted No prosze, brzmi ciekawie... XD 3nodding chetnie umilam samotne wieczorki moim towarzystwem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:38 am
Ave przybylym...
Komp mi sie wiesza i nie moge pofotoszopowac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:39 am
Ozual Adwokat.Kozy Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? kpisz prawda? ty sie nieznasz, jestem w 100% pewien ze to karykatura z uzyciem Homera slawnego obrazu 
Edward Munch - Krzyk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Ibris Dobry ^^ Nie bylo to czasem Kage? a poco ci Kage, ja tu jestem wink Ib jak tam samopoczucie? wink Zielonoglowy twor nie da Ci tego, co sam Cieniostwor, o! Rymy czestochowskie rox XD Deficyt cieni...
Powinnam cos zrobic a mi sie nie chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozual Adwokat.Kozy Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? kpisz prawda? ty sie nieznasz, jestem w 100% pewien ze to karykatura z uzyciem Homera slawnego obrazu 
Edward Munch - Krzyk mrgreen no wlasnie, niemoglem se przypomniec jak sie nazywa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:41 am
Ozual EvilYuki Ozual wink ja niestety niemam xd ale tak i tak cie predzej czy pozniej poznam "doglebnie" twisted No prosze, brzmi ciekawie... XD 3nodding chetnie umilam samotne wieczorki moim towarzystwem mrgreen Juz sie boje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:44 am
Adwokat.Kozy YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool //Foobar: Grabaż I Strachy Na Lachy - [Strachy Na Lachy #05] Idzie Na Burzę Idzie Na Deszcz [4:55] #Billy Idol - Rat Race.
Oi Del.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:49 am
Witaj kororowa dziewojo :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:49 am
YumiTao Adwokat.Kozy YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool //Foobar: Grabaż I Strachy Na Lachy - [Strachy Na Lachy #05] Idzie Na Burzę Idzie Na Deszcz [4:55] #Billy Idol - Rat Race.
Oi Del.Hakuna matata. *szama kolacje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:50 am
Adwokat.Kozy Witaj kororowa dziewojo :* Aaye heruamin :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:51 am
Kurde, siedze przed tym kompem i siedze... spadam ,serio! Bye biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:56 am
UGABUGA ja tylko przywitac sie przyszedlem
BTW ale bym sobie jakis meczyk obejrzal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:59 am
Kiray UGABUGA ja tylko przywitac sie przyszedlem BTW ale bym sobie jakis meczyk obejrzal Ave... Spokojnie, za niedlugo sie zaczna mistrzostwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:05 am
Delein Kiray UGABUGA ja tylko przywitac sie przyszedlem BTW ale bym sobie jakis meczyk obejrzal Ave... Spokojnie, za niedlugo sie zaczna mistrzostwa... gonk niedlugo jakies polroku a i tak w TVP puszcza tylko mecze naszej reprezentacji... a zeby obejrzec reszte musial bym miec polsat ******** nudy ide sie chyba pouczyc albo notatki porobic z wykladow... narazie edit// dzisiaj 70 poziom nabilem...ale nie mam juz gdzie expic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:09 am
Kiray Delein Kiray UGABUGA ja tylko przywitac sie przyszedlem BTW ale bym sobie jakis meczyk obejrzal Ave... Spokojnie, za niedlugo sie zaczna mistrzostwa... gonk niedlugo jakies polroku a i tak w TVP puszcza tylko mecze naszej reprezentacji... a zeby obejrzec reszte musial bym miec polsat ******** nudy ide sie chyba pouczyc albo notatki porobic z wykladow... narazie edit// dzisiaj 70 poziom nabilem...ale nie mam juz gdzie expic sad :] Byles na tych drzewach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|