|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:19 am
#Deep Purple - Smoke on the Water cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:22 am
YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:26 am
Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? Zdaje ci sie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:28 am
EvilYuki Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? Zdaje ci sie lol a ty kto moja malutka??? nieznam cie i niezdaje mi sie, YumiTao wygladasz jak Halle Berry a ona jest bardzo sexi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:30 am
Ozual EvilYuki Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? Zdaje ci sie lol a ty kto moja malutka??? nieznam cie i niezdaje mi sie, YumiTao wygladasz jak Halle Berry a ona jest bardzo sexi wink Jak mnie nie znasz i chcesz poznac, to wieczor mam wolny... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:31 am
YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool //Foobar: Grabaż I Strachy Na Lachy - [Strachy Na Lachy #05] Idzie Na Burzę Idzie Na Deszcz [4:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:32 am
Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? kpisz prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:33 am
Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? Maybe.Wstawiłam go ze względu na moherową manie, ktopanowała świat i za cały ten ekscentryczny całokształt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:33 am
EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? Zdaje ci sie lol a ty kto moja malutka??? nieznam cie i niezdaje mi sie, YumiTao wygladasz jak Halle Berry a ona jest bardzo sexi wink Jak mnie nie znasz i chcesz poznac, to wieczor mam wolny... xd wink ja niestety niemam xd ale tak i tak cie predzej czy pozniej poznam "doglebnie" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:34 am
Dobry ^^ Nie bylo to czasem Kage?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:35 am
Adwokat.Kozy Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? kpisz prawda? ty sie nieznasz, jestem w 100% pewien ze to karykatura z uzyciem Homera slawnego obrazu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:36 am
Ibris Dobry ^^ Nie bylo to czasem Kage? a poco ci Kage, ja tu jestem wink Ib jak tam samopoczucie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:36 am
Ozual wink ja niestety niemam xd ale tak i tak cie predzej czy pozniej poznam "doglebnie" twisted No prosze, brzmi ciekawie... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:37 am
Ozual Adwokat.Kozy Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? kpisz prawda? ty sie nieznasz, jestem w 100% pewien ze to karykatura z uzyciem Homera slawnego obrazu "Kpisz.." ze nie wiesz co to za slawny obraz *wali lbem w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 10:38 am
Ozual Adwokat.Kozy Ozual YumiTao #Deep Purple - Smoke on the Water cool czy mi sie zdaje czy ten sig jest karykatura jakiegos slawnego obrazu? kpisz prawda? ty sie nieznasz, jestem w 100% pewien ze to karykatura z uzyciem Homera slawnego obrazu *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|