|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:10 am
oi
ale mnie stopa napuierdala domokun sweatdrop
ide na zer.
z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:14 am
Juz wypilam herbatke 3nodding Z miodkiem... ale psiaca jestem jak cholera... jeszcze jeden dzien szkoly 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:31 am
EvilYuki Juz wypilam herbatke 3nodding Z miodkiem... ale psiaca jestem jak cholera... jeszcze jeden dzien szkoly 3nodding ..jeszcze wiele dni pracy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:33 am
Adwokat.Kozy EvilYuki Juz wypilam herbatke 3nodding Z miodkiem... ale psiaca jestem jak cholera... jeszcze jeden dzien szkoly 3nodding ..jeszcze wiele dni pracy razz Ano, ano... ^^ BTW, masz super sygne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:36 am
EvilYuki Juz wypilam herbatke 3nodding Z miodkiem... ale psiaca jestem jak cholera... jeszcze jeden dzien szkoly 3nodding to sobie wyobraz ze ja dopiero skonczylam zajecia sweatdrop crying ninja ja sie czuje wyprota intelektualnie a tak pozatym to czesc wszystkim whee wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:39 am
Lucjusz EvilYuki Juz wypilam herbatke 3nodding Z miodkiem... ale psiaca jestem jak cholera... jeszcze jeden dzien szkoly 3nodding to sobie wyobraz ze ja dopiero skonczylam zajecia sweatdrop crying ninja ja sie czuje wyprota intelektualnie a tak pozatym to czesc wszystkim whee wink xd Masz za swoje, wstretny studencie XD Kara boska!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:45 am
EvilYuki Lucjusz EvilYuki Juz wypilam herbatke 3nodding Z miodkiem... ale psiaca jestem jak cholera... jeszcze jeden dzien szkoly 3nodding to sobie wyobraz ze ja dopiero skonczylam zajecia sweatdrop crying ninja ja sie czuje wyprota intelektualnie a tak pozatym to czesc wszystkim whee wink xd Masz za swoje, wstretny studencie XD Kara boska!!! mrgreen hahahaha tak no niestety tzeba placic za zyciowe bledy moglam przeciez edukacje skonczyc na etapie podstawowki rofl rofl pewnie wtedy byla bym dzieckiem szczescia w totka bym wygrala rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 9:47 am