|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:12 am
sieeemka biggrin to wyrwac kły i po wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:16 am
A mi juz przeszlo, i uwazam, ze i z klami jak wampir mam urok osobisty XD
kurd,e ide se zrobic herbatke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:19 am
*wali głową o ściane* ...
#Koniec Świata - Wystarczy Słowo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:21 am
YumiTao *wali głową o ściane* ...
#Koniec Świata - Wystarczy Słowo. słowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:22 am
Nightcatt YumiTao *wali głową o ściane* ...
#Koniec Świata - Wystarczy Słowo. słowo... Sadystka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:25 am
oi!
Yumi kto Cie do pralki z czarnymi rzeczami wrzucil? surprised xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:25 am
Nightcatt YumiTao *wali głową o ściane* ...
#Koniec Świata - Wystarczy Słowo. słowo... *nuci...*
'A tu coraz mniej zębatych zdań W strzępy rozrywa się krtań Zbędny tu smutek i żal Pochwalne pieśni pogarda i fałsz
Wystarczy słoooowo i jego rytm !'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:35 am
YumiTao Baliaur oi!
Yumi kto Cie do pralki z czarnymi rzeczami wrzucil? surprised xd to nie miało tak wyglądac ,jak wygląda ...XD narazie nie stać mnie na zieloną sp�dnico-trawke ,kt�ra aktualnie kosztuje około 30K ...-.- ,więc ludzie dobrej woli okażcie litość i pojdzcie w ślady Chaza, zdetonujcie mnie XD rofl ja ją pare miechow temu sprzedalam za 10k rolleyes jassne nie mam zamiaru stracic ani jednego golda z moich 43k na jakies bzdury mrgreen [jestpodla] ninja
Niby na tego sram walleta zbieram, ale mi sioe nie chce -.- //fju: Fisz and Envee - [Fru! #01] Idzie Milosc [5:57]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:46 am
Baliaur YumiTao Baliaur oi!
Yumi kto Cie do pralki z czarnymi rzeczami wrzucil? surprised xd to nie miało tak wyglądac ,jak wygląda ...XD narazie nie stać mnie na zieloną sp�dnico-trawke ,kt�ra aktualnie kosztuje około 30K ...-.- ,więc ludzie dobrej woli okażcie litość i pojdzcie w ślady Chaza, zdetonujcie mnie XD rofl ja ją pare miechow temu sprzedalam za 10k rolleyes jassne nie mam zamiaru stracic ani jednego golda z moich 43k na jakies bzdury mrgreen [jestpodla] ninja
Niby na tego sram walleta zbieram, ale mi sioe nie chce -.- //fju: Fisz and Envee - [Fru! #01] Idzie Milosc [5:57] Dobra ja juz sobie to zapamietam rolleyes moherze ty... A co do spczek to ostatnio widziałam jak szły za jakies 15, 20K ,a teraz medny po 30 idą _ _'
*uderza miarowo i rytmicznie o ściane*
#Koniec Świata - Cynamon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:49 am
YumiTao Dobra ja juz sobie to zapamietam rolleyes moherze ty... A co do spczek to ostatnio widziałam jak szły za jakies 15, 20K ,a teraz medny po 30 idą _ _'
#Koniec Świata - Cynamon. Poszukaj na Exange, a jak znajdziesz w jakiejs normalnej cenie to moge Ci nawet udzielic krotkoterminowej pozyczki XD tylko beaz mocherow mi tu kuzwa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:54 am
przybyłam loknąc jak tam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:57 am
Baliaur YumiTao Dobra ja juz sobie to zapamietam rolleyes moherze ty... A co do spczek to ostatnio widziałam jak szły za jakies 15, 20K ,a teraz medny po 30 idą _ _'
#Koniec Świata - Cynamon. Poszukaj na Exange, a jak znajdziesz w jakiejs normalnej cenie to moge Ci nawet udzielic krotkoterminowej pozyczki XD tylko beaz mocherow mi tu kuzwa..... *szuku, szuku* ninja
Pff krtrwała pożyczka ,nie wieze w takie coś ... mi bardziej chodziło o darowizne Bali ,darowizne xd ... Bede chyba zmuszona poswięcic pare swoich drogich item rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:59 am