|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:54 am
*podaje goraca herbatke* prosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:56 am
Nightcatt *podaje goraca herbatke* prosze whee Dziekuje heart Ale i tak zmarzlam crying I glowa mnie boli... mialam dzis paskudny dzien crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:57 am
EvilYuki Nightcatt *podaje goraca herbatke* prosze whee Dziekuje heart Ale i tak zmarzlam crying I glowa mnie boli... mialam dzis paskudny dzien crying czemu paskudny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:01 am
Denstystka mi zaspiewala, ze co najmniej 4 zeby mi trzeba wyrwac do aparatu crying A ja tak nie chce... marzenia o prostych zebach poszly sie jedwabic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:03 am
EvilYuki Denstystka mi zaspiewala, ze co najmniej 4 zeby mi trzeba wyrwac do aparatu crying A ja tak nie chce... marzenia o prostych zebach poszly sie jedwabic... dlaczego nie dasz wyrwac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:05 am
Kimagure-chan 4laugh 4laugh heart gdzie sa te spodniczki?super whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:05 am
Nightcatt EvilYuki Denstystka mi zaspiewala, ze co najmniej 4 zeby mi trzeba wyrwac do aparatu crying A ja tak nie chce... marzenia o prostych zebach poszly sie jedwabic... dlaczego nie dasz wyrwac? A ty dasz sobie wyrwac 4-6 zebow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:06 am
Nightcatt Kimagure-chan 4laugh 4laugh heart gdzie sa te spodniczki?super whee w durem.... chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:06 am
no wiesz jesli masz bardzo krzywe zeby to pewnie ze tak,ja mam proste naszczescie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:09 am
Nightcatt no wiesz jesli masz bardzo krzywe zeby to pewnie ze tak,ja mam proste naszczescie.... mi jeszcze wszystkie mleczaki nie wypadły ^^'' ale też będę nosić aparat. Nosiłam taki na noc ale wypadły mi 2 zęby i już nie pasuje.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 8:09 am
Nightcatt no wiesz jesli masz bardzo krzywe zeby to pewnie ze tak,ja mam proste naszczescie.... Nie mam krzywych, ale mam kły jak wampir crying I to jest moj bol.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|