|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:08 pm
opcy nu ale samemu to tak srednio..... heart Self [Feels Like Breakin' s**t #03] Let's Pretend We're Married [3:34] wink Mozliwe, mozliwe, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;] *sie bezczelnie psitula*
oi~! Advo, oni nie mieli czego juz wymyslic? Osmiornicodogi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:08 pm
Adwokat.Kozy Ibris Delein Ibris Zajechalam sobie uszkiem od kubka w oko ;_; XD Ty sie ciesz, ja pare dni temu siedzialam przy kompie opatulona kocykiem i sluchalam na sluchawkach muzyki...kocyk sie naelektryzowal i dotknelam nim kabla od sluchawek, w wyniku czego prad pokopal mnie po uszach... ...ale juz znasz warstwy w PS XD zdolne, zdolne... Ja musze kazdego ranka uwazac, bo mam pizame w owce z polaru i jak sie rozbieram, to potem mnie wszystko kopie i mna poniewiera ;_;
Oye, Adwokat :3
Opcy - majtki mam. I tez kiedys dostalam po oczach nimi.fajnie musisz wygladac robiac takie elektryczne wygibasy zupelnie nago :] bzzzzz.......... zap....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:12 pm
Baliaur opcy nu ale samemu to tak srednio..... heart Self [Feels Like Breakin' s**t #03] Let's Pretend We're Married [3:34] wink Mozliwe, mozliwe, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;] *sie bezczelnie psitula*
oi~! Advo, oni nie mieli czego juz wymyslic? Osmiornicodogi xp *przytula siedo zonki , jego policzki robia sie czerwone , zasypia* *przez sen mowi 'pika- czu czu czu'* naranara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:13 pm
Adwokat.Kozy fajnie musisz wygladac robiac takie elektryczne wygibasy zupelnie nago :] Wystarczy, ze czuje sie nie-fajnie XD
A takie osmiornice to ja moge recznie zrobic, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:16 pm
Ibris Adwokat.Kozy fajnie musisz wygladac robiac takie elektryczne wygibasy zupelnie nago :] Wystarczy, ze czuje sie nie-fajnie XD
A takie osmiornice to ja moge recznie zrobic, o!Moja mama kiedys podobne zrobila i nazwala je "swinskie raciczki". A co Del na to? *beeeeeeelt* rofl Advo :*** heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:16 pm
Baliaur opcy nu ale samemu to tak srednio..... heart Self [Feels Like Breakin' s**t #03] Let's Pretend We're Married [3:34] wink Mozliwe, mozliwe, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;] *sie bezczelnie psitula*
oi~! Advo, oni nie mieli czego juz wymyslic? Osmiornicodogi xp cthulhu na sniadanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:19 pm
opcy *przytula siedo zonki , jego policzki robia sie czerwone , zasypia* *przez sen mowi 'pika- czu czu czu'* naranara dobranoc Pikaczobuc mrgreen
ja raczej tez sie zmywam, bo zaraz usne na siedziaco - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:22 pm
Adwokat.Kozy cthulhu na sniadanie biggrin a co jak ktos sie za duzo Harrisa naczytal? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:23 pm
Baliaur Adwokat.Kozy cthulhu na sniadanie biggrin a co jak ktos sie za duzo Harrisa naczytal? oOHarrisa? Powiedzialbym ze raczej Lovecrafta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:27 pm
Adwokat.Kozy Baliaur Adwokat.Kozy cthulhu na sniadanie biggrin a co jak ktos sie za duzo Harrisa naczytal? oOHarrisa? Powiedzialbym ze raczej Lovecrafta. Ni, mi chodzilo ze co bedzie jadl na sniadanie ktos jak za duzo sie Harrisa naczytal...... xp Skoro fani Lovecrafta jedza cthulhu... sweatdrop //whatever. Branoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:36 pm
Baliaur Adwokat.Kozy Baliaur Adwokat.Kozy cthulhu na sniadanie biggrin a co jak ktos sie za duzo Harrisa naczytal? oOHarrisa? Powiedzialbym ze raczej Lovecrafta. Ni, mi chodzilo ze co bedzie jadl na sniadanie ktos jak za duzo sie Harrisa naczytal...... xp Skoro fani Lovecrafta jedza cthulhu... sweatdrop //whatever. Branoc
nie no.. lubie paroweczki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:41 pm
Foo: Beastie Boys - [To the 5 Boroughs] The Brouhaha [2:13]
cieszycie sie jestem ... kulka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:43 pm
BeeWolf_san Foo: Beastie Boys - [To the 5 Boroughs] The Brouhaha [2:13] cieszycie sie jestem ... kulka witajze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:44 pm
Adwokat.Kozy BeeWolf_san Foo: Beastie Boys - [To the 5 Boroughs] The Brouhaha [2:13] cieszycie sie jestem ... kulka witajze smile A witam ja ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|