|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:43 pm
I znowu dom wariatow... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:44 pm
BeeWolf_san Hej Del chcesz sliweczke ? Pewnie, zeby tylko byla duza, slodka i soczysta rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:45 pm
E tam wpadnij do mnie to ci fundne taka swierzutka ... ze jeszcze ciepła ... IDE sie kapać dziłchy i cHopy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:47 pm
BeeWolf_san E tam wpadnij do mnie to ci fundne taka swierzutka ... ze jeszcze ciepła ... IDE sie kapać dziłchy i cHopy mocno czekoladowa XD ...
milego babelkowania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:49 pm
bucu Ty perwercie Ty , sam se idz mrgreen heart rofl *turla sie ze smiechu* *odbija sie od sciany* *nadal sie turla*
milego topienia sie Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:53 pm
Baliaur bucu Ty perwercie Ty , sam se idz mrgreen heart rofl *turla sie ze smiechu* *odbija sie od sciany* *nadal sie turla* gdzie mam isc? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:54 pm
Zajechalam sobie uszkiem od kubka w oko ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:56 pm
Ibris Zajechalam sobie uszkiem od kubka w oko ;_; majtki! Self [Brunch #01] Flip-Top Box [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:57 pm
opcy Aidanna Baliaur *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate poloz go do lozka ninja tak tak tak!! biggrin Psieplasiam ni dopisalam neutral Ibriś to niezle utalentowana jestes rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:59 pm
Ibris Zajechalam sobie uszkiem od kubka w oko ;_; XD Ty sie ciesz, ja pare dni temu siedzialam przy kompie opatulona kocykiem i sluchalam na sluchawkach muzyki...kocyk sie naelektryzowal i dotknelam nim kabla od sluchawek, w wyniku czego prad pokopal mnie po uszach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:01 pm
Oi smile jak ktos mnie lubi to chce pod choinke takie.. http://www.octodog.net/ biggrin (wiem, wiem.. wszyscy byscie chcieli mi to sprawic ale dogadajcie sie i zrobcie zrzute. biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:02 pm
Baliaur opcy Aidanna Baliaur *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate poloz go do lozka ninja tak tak tak!! biggrin Psieplasiam ni dopisalam neutral nu ale samemu to tak srednio..... heart Self [Feels Like Breakin' s**t #03] Let's Pretend We're Married [3:34] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:03 pm
Delein Ibris Zajechalam sobie uszkiem od kubka w oko ;_; XD Ty sie ciesz, ja pare dni temu siedzialam przy kompie opatulona kocykiem i sluchalam na sluchawkach muzyki...kocyk sie naelektryzowal i dotknelam nim kabla od sluchawek, w wyniku czego prad pokopal mnie po uszach... ...ale juz znasz warstwy w PS XD zdolne, zdolne... Ja musze kazdego ranka uwazac, bo mam pizame w owce z polaru i jak sie rozbieram, to potem mnie wszystko kopie i mna poniewiera ;_;
Oye, Adwokat :3
Opcy - majtki mam. I tez kiedys dostalam po oczach nimi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:07 pm
Ibris Delein Ibris Zajechalam sobie uszkiem od kubka w oko ;_; XD Ty sie ciesz, ja pare dni temu siedzialam przy kompie opatulona kocykiem i sluchalam na sluchawkach muzyki...kocyk sie naelektryzowal i dotknelam nim kabla od sluchawek, w wyniku czego prad pokopal mnie po uszach... ...ale juz znasz warstwy w PS XD zdolne, zdolne... Ja musze kazdego ranka uwazac, bo mam pizame w owce z polaru i jak sie rozbieram, to potem mnie wszystko kopie i mna poniewiera ;_;
Oye, Adwokat :3
Opcy - majtki mam. I tez kiedys dostalam po oczach nimi.fajnie musisz wygladac robiac takie elektryczne wygibasy zupelnie nago :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|