|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:31 pm
Baliaur opcy Baliaur opcy ooo....... Ciebie to dawno nie bylo....... jakie masz majtki? heart *jeb go w ten leb patelnia* a co Ty se wyobrazasz? ze mnie obmacujesz z nienacka (jak to sie do cholery psize nie wiem) a potem pytasz inne o kolor majt? scream heart ja Ci tu dam domokun
no tak wyszlo....... *wyskakuje z akwarium i tuli sie do zonki* *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate poloz go do lozka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:31 pm
opcy Delein Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD cebule maja warstwy..... 3nodding Tort XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:32 pm
Ibris opcy Delein Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD cebule maja warstwy..... 3nodding A czy Ty masz swoje?ni...... ja jestem prosty..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:33 pm
opcy Ibris opcy Delein Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD cebule maja warstwy..... 3nodding A czy Ty masz swoje?ni...... ja jestem prosty..... 3nodding ty jestes jak osiol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:33 pm
Aidanna Baliaur *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate poloz go do lozka ninja tak tak tak!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Aidanna Baliaur *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate poloz go do lozka ninja tak tak tak!! biggrin to idz... *wciska maskotke w ksztalcie żmijki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy bedem..... bo Zmijka sobie poszla..... *umizguje sie do zonki* *lypie nan okiem* nie wieze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:36 pm
owca do mnie gada biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:39 pm
Baliaur opcy bedem..... bo Zmijka sobie poszla..... *umizguje sie do zonki* *lypie nan okiem* nie wieze ninja nu ale ja serio serio mowie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|