|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:23 pm
Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl Witaaaam xd hm.. kto tu się rozbiera (żę niby ja? blaugh ) no wezcie z niej przyklad... juz gotowa do lezakowania xd o! jestem za xd Witaj Omi ^^ too... ty sie polooz... gdzies... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:24 pm
czikka ide spac bo to juz pozna godzina dobranoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao opcy bziu bziu Zmijko *tuli sie mruczy i buczy* *przeczesuje łysizne opcula*
hej ju zona patrzy ninja no ale ona zrozumie... *bziu bziu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna jaki chetny... xd a jaka maskotke chce malenstwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:25 pm
czikka ide spac bo to juz pozna godzina karaluchy pod poduchy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:25 pm
Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl Witaaaam xd hm.. kto tu się rozbiera (żę niby ja? blaugh ) no wezcie z niej przyklad... juz gotowa do lezakowania xd o! jestem za xd Witaj Omi ^^ too... ty sie polooz... gdzies... xp xd no dobra. nie tym razem, muszę iść xd baj ninja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:26 pm
Ozzwald Aidanna jaki chetny... xd a jaka maskotke chce malenstwo? wystarczysz ty... heart redface twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:27 pm
PointZer0 Aidanna jaki chetny... xd a jaka maskotke chce malenstwo? 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:28 pm
opcy YumiTao opcy bziu bziu Zmijko *tuli sie mruczy i buczy* *przeczesuje łysizne opcula*
hej ju zona patrzy ninja no ale ona zrozumie... *bziu bziu* zrozumie czy nie ...whatever...i tak juz se ide ninja
cya *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:29 pm
Delein Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD cebule maja warstwy..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:29 pm
opcy Baliaur opcy ooo....... Ciebie to dawno nie bylo....... jakie masz majtki? heart *jeb go w ten leb patelnia* a co Ty se wyobrazasz? ze mnie obmacujesz z nienacka (jak to sie do cholery psize nie wiem) a potem pytasz inne o kolor majt? scream heart ja Ci tu dam domokun
no tak wyszlo....... *wyskakuje z akwarium i tuli sie do zonki* *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:30 pm
opcy Delein Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD cebule maja warstwy..... 3nodding A czy Ty masz swoje?
Del: *chwal chwal* XDDDD to moge na cos liczyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:30 pm
Baliaur *patrzy nan wsciekla* a bedziesz w koncu grzeczny? Ty .....bucu Ty pirate bedem..... bo Zmijka sobie poszla..... *umizguje sie do zonki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:31 pm
opcy Delein Ib, w ogole chce sie pochwalic...wiem co to sa warstwy, do czego sluza i mniej wiecej jak sie ich uzywa XD cebule maja warstwy..... 3nodding I projekt lotniskowca strategicznego klasy Nimitz II też rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|