|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:35 am
EL_TARO -kto chcial by wracvac na topic, na ktorym jest niechciany ty jakos ciagle wracasz......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:16 am
PointZer0 A szczerze powiedziawszy to to różnicę robi , ale to że to pierdolenie to wciaż fakt. Bezczelnosć nie zawiera się w szczerości. Czy jak powiem do jakiejś panny " jesteś kurwą , widziałem twoje zdjęcia w necie " to to będzie szczerość bez taktu z mojej strony ? Czy tylko bezczelność ? Oba, bo moze fakt twojego spaczenia jest najwieksza kurtyna z jaka miales przyjemnosc sie zetknac. Przeczytaj sobie powoli, co napisalem. Albo poczytaj sobie lepiej "Co to jest Takt" lub "...Bezczelnosc". Najwyrazniej nikt nigdy nie zwracal ci uwagi w tych sprawach, ale to jedynie swiadczy o tym gdzie sie wychowales. Czy jak bys podszedl do np: swojej ciotki -ktorej kompletnie nic nie zawdzieczasz- i powiedzial jej ze jest gruba starucha -bo np: taka jest- . Czy nazwal bys to bezczelnoscia, czy brakiem taktu? W tym momencie powinienes skasowac swoja poprzednia -glupia- wypowiedz. /do calej reszty wypowiadajacej sie na moj temat holoty: Nadal jestescie Zrypanymi Palantami i Niedojebami Spolecznymi. Idzcie sie powiesic... albo nie... bo szkoda liny, a i tak byscie nie podolali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:29 am
EL_TARO Oba, bo moze fakt twojego spaczenia jest najwieksza kurtyna z jaka miales przyjemnosc sie zetknac. Przeczytaj sobie powoli, co napisalem. Albo poczytaj sobie lepiej "Co to jest Takt" lub "...Bezczelnosc". Najwyrazniej nikt nigdy nie zwracal ci uwagi w tych sprawach, ale to jedynie swiadczy o tym gdzie sie wychowales. Czy jak bys podszedl do np: swojej ciotki -ktorej kompletnie nic nie zawdzieczasz- i powiedzial jej ze jest gruba starucha -bo np: taka jest- . Czy nazwal bys to bezczelnoscia, czy brakiem taktu? W tym momencie powinienes skasowac swoja poprzednia -glupia- wypowiedz. /do calej reszty wypowiadajacej sie na moj temat holoty: Nadal jestescie Zrypanymi Palantami i Niedojebami Spolecznymi. Idzcie sie powiesic... albo nie... bo szkoda liny, a i tak byscie nie podolali... Kto Ci pomogl to napisac i ile razy mu obciagales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:40 am
Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:47 am
EL_TARO Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem. No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:53 am
Ibris EL_TARO Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem. No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...Wspolczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 11:57 am
EL_TARO Ibris EL_TARO Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem. No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...Wspolczuje Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:01 pm
Ibris EL_TARO Ibris EL_TARO Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem. No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...Wspolczuje Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*Chcialem powiedziec ze do ciebie nic nie mam... ale zaslugujecie na siebie, w tym zlym znaczeniu. Bo Bog jest Nieograniczenie milosierny, a wy Niemilosiernie Ograniczeni. Mam nadzieje ze uzupelniace sie intelektualnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:05 pm
Wszyscy sa pedalami a ich dziewczyny tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:09 pm
EL_TARO Ibris EL_TARO Ibris EL_TARO Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem. No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...Wspolczuje Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*Chcialem powiedziec ze do ciebie nic nie mam... ale zaslugujecie na siebie, w tym zlym znaczeniu. Bo Bog jest Nieograniczenie milosierny, a wy Niemilosiernie Ograniczeni. Mam nadzieje ze uzupelniace sie intelektualnie.
'Tak Cie mama na obiad wola' mrgreen
Takich tekstow, jakie tutaj piszesz, uczylem sie w przedszkolu A powiesz 'klucz pod wanna' ? XDDDDDD
Widzisz, El_Frajero.. ja sobie zupenie nic z tego nie robie, bo wiem, ze ten twoj caly Bog MUSI byc ograniczony, skoro pozwolil na to, by jego 'dzielo', w twojej postaci, byl tak mocno schrzanione mrgreen Ja bym tego nawet na kiermaszu nikomu nie wcisnal XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:12 pm
endo21 Wszyscy sa pedalami a ich dziewczyny tez To zes przykurwil, jak lysy grzywa o kant kuli
rofl
Zaprawde, powiadam wam, nadchodzi apokalipsa! Dzieci mnie wyzywaja od pedalow, czy innych rowerowych akcesoriow mrgreen
Moze naslesz na mnie fandom Ju-dzi-o i Pokemonow? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:13 pm
Kagenoyami EL_TARO Ibris EL_TARO Ibris EL_TARO Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem. No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...Wspolczuje Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*Chcialem powiedziec ze do ciebie nic nie mam... ale zaslugujecie na siebie, w tym zlym znaczeniu. Bo Bog jest Nieograniczenie milosierny, a wy Niemilosiernie Ograniczeni. Mam nadzieje ze uzupelniace sie intelektualnie.
'Tak Cie mama na obiad wola' mrgreen
Takich tekstow, jakie tutaj piszesz, uczylem sie w przedszkolu A powiesz 'klucz pod wanna' ? XDDDDDD
Widzisz, El_Frajero.. ja sobie zupenie nic z tego nie robie, bo wiem, ze ten twoj caly Bog MUSI byc ograniczony, skoro pozwolil na to, by jego 'dzielo', w twojej postaci, byl tak mocno schrzanione mrgreen Ja bym tego nawet na kiermaszu nikomu nie wcisnal XDDD No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:15 pm
Kagenoyami endo21 Wszyscy sa pedalami a ich dziewczyny tez To zes przykurwil, jak lysy grzywa o kant kuli
rofl
Zaprawde, powiadam wam, nadchodzi apokalipsa! Dzieci mnie wyzywaja od pedalow, czy innych rowerowych akcesoriow mrgreen
Moze naslesz na mnie fandom Ju-dzi-o i Pokemonow? mrgreen Niestety jestes za tepy na pokemony rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|