Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 215 216 217 218 219 220 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 6:35 am

EL_TARO
-kto chcial by wracvac na topic, na ktorym jest niechciany
ty jakos ciagle wracasz......... mrgreen
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 10:02 am

[ Message temporarily off-line ]

PointZer0

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:06 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:16 am

PointZer0

A szczerze powiedziawszy to to różnicę robi , ale to że to pierdolenie to wciaż fakt.
Bezczelnosć nie zawiera się w szczerości.
Czy jak powiem do jakiejś panny " jesteś kurwą , widziałem twoje
zdjęcia w necie " to to będzie szczerość bez taktu z mojej strony ?
Czy tylko bezczelność ?

Oba, bo moze fakt twojego spaczenia jest najwieksza kurtyna z jaka miales przyjemnosc sie zetknac. Przeczytaj sobie powoli, co napisalem. Albo poczytaj sobie lepiej "Co to jest Takt" lub "...Bezczelnosc". Najwyrazniej nikt nigdy nie zwracal ci uwagi w tych sprawach, ale to jedynie swiadczy o tym gdzie sie wychowales. Czy jak bys podszedl do np: swojej ciotki -ktorej kompletnie nic nie zawdzieczasz- i powiedzial jej ze jest gruba starucha -bo np: taka jest- . Czy nazwal bys to bezczelnoscia, czy brakiem taktu? W tym momencie powinienes skasowac swoja poprzednia -glupia- wypowiedz.
/do calej reszty wypowiadajacej sie na moj temat holoty: Nadal jestescie Zrypanymi Palantami i Niedojebami Spolecznymi. Idzcie sie powiesic... albo nie... bo szkoda liny, a i tak byscie nie podolali...

el_Taro

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:29 am

EL_TARO

Oba, bo moze fakt twojego spaczenia jest najwieksza kurtyna z jaka miales przyjemnosc sie zetknac. Przeczytaj sobie powoli, co napisalem. Albo poczytaj sobie lepiej "Co to jest Takt" lub "...Bezczelnosc". Najwyrazniej nikt nigdy nie zwracal ci uwagi w tych sprawach, ale to jedynie swiadczy o tym gdzie sie wychowales. Czy jak bys podszedl do np: swojej ciotki -ktorej kompletnie nic nie zawdzieczasz- i powiedzial jej ze jest gruba starucha -bo np: taka jest- . Czy nazwal bys to bezczelnoscia, czy brakiem taktu? W tym momencie powinienes skasowac swoja poprzednia -glupia- wypowiedz.
/do calej reszty wypowiadajacej sie na moj temat holoty: Nadal jestescie Zrypanymi Palantami i Niedojebami Spolecznymi. Idzcie sie powiesic... albo nie... bo szkoda liny, a i tak byscie nie podolali...

Kto Ci pomogl to napisac i ile razy mu obciagales?
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:40 am

Kagenoyami <-- czytalem w gazetach ze jestes gejem.

el_Taro

Gailenquen

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:47 am

EL_TARO
No nie gadaj mrgreen Myslalam, ze jestem jego dziewczyna...
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:53 am

Ibris
EL_TARO

Wspolczuje

el_Taro

Gailenquen

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:57 am

EL_TARO
Ibris
EL_TARO

Wspolczuje
Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:01 pm

Ibris
EL_TARO
Ibris
EL_TARO

Wspolczuje
Samemu sobie? Owszem, mozesz. Ja jestem zadowolona X3 Eeeh... *z poblazliwym usmiechem opuszcza sale*

Chcialem powiedziec ze do ciebie nic nie mam... ale zaslugujecie na siebie, w tym zlym znaczeniu.
Bo Bog jest Nieograniczenie milosierny, a wy Niemilosiernie Ograniczeni. Mam nadzieje ze uzupelniace sie intelektualnie.

el_Taro

endo21

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:05 pm

Wszyscy sa pedalami a ich dziewczyny tez
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:09 pm

EL_TARO
Ibris
EL_TARO
Ibris
EL_TARO

Wspolczuje

Chcialem powiedziec ze do ciebie nic nie mam... ale zaslugujecie na siebie, w tym zlym znaczeniu.
Bo Bog jest Nieograniczenie milosierny, a wy Niemilosiernie Ograniczeni. Mam nadzieje ze uzupelniace sie intelektualnie.

'Tak Cie mama na obiad wola' mrgreen

Takich tekstow, jakie tutaj piszesz, uczylem sie w przedszkolu
A powiesz 'klucz pod wanna' ? XDDDDDD

Widzisz, El_Frajero.. ja sobie zupenie nic z tego nie robie, bo wiem, ze ten twoj caly Bog MUSI byc ograniczony, skoro pozwolil na to, by jego 'dzielo', w twojej postaci, byl tak mocno schrzanione mrgreen
Ja bym tego nawet na kiermaszu nikomu nie wcisnal XDDD

Kagenoyami

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:12 pm

endo21

To zes przykurwil, jak lysy grzywa o kant kuli

rofl

Zaprawde, powiadam wam, nadchodzi apokalipsa! Dzieci mnie wyzywaja od pedalow, czy innych rowerowych akcesoriow mrgreen

Moze naslesz na mnie fandom Ju-dzi-o i Pokemonow? mrgreen
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:13 pm

Kagenoyami
EL_TARO
Ibris
EL_TARO
Ibris
EL_TARO

Wspolczuje

'Tak Cie mama na obiad wola' mrgreen

Takich tekstow, jakie tutaj piszesz, uczylem sie w przedszkolu
A powiesz 'klucz pod wanna' ? XDDDDDD

Widzisz, El_Frajero.. ja sobie zupenie nic z tego nie robie, bo wiem, ze ten twoj caly Bog MUSI byc ograniczony, skoro pozwolil na to, by jego 'dzielo', w twojej postaci, byl tak mocno schrzanione mrgreen
Ja bym tego nawet na kiermaszu nikomu nie wcisnal XDDD

No to musiales miec strasznie patologiczne dziecinstwo skoro uczyli cie takich rzeczy w przedszkolu frajerze

endo21

endo21

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:15 pm

Kagenoyami
endo21

To zes przykurwil, jak lysy grzywa o kant kuli

rofl

Zaprawde, powiadam wam, nadchodzi apokalipsa! Dzieci mnie wyzywaja od pedalow, czy innych rowerowych akcesoriow mrgreen

Moze naslesz na mnie fandom Ju-dzi-o i Pokemonow? mrgreen

Niestety jestes za tepy na pokemony rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 215 216 217 218 219 220 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games