|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:58 pm
YumiTao Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl znaczy sie mam mu na spodnie nasikac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:00 pm
Ozzwald YumiTao Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl znaczy sie mam mu na spodnie nasikac? muahaha Labu zal mi Cie mrgreen ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:02 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl znaczy sie mam mu na spodnie nasikac? muahaha Labu zal mi Cie mrgreen ....tak każdy był chrzczony? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:03 pm
Labudziak YumiTao Ozzwald YumiTao Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl znaczy sie mam mu na spodnie nasikac? muahaha Labu zal mi Cie mrgreen ....tak każdy był chrzczony? XD ta lalem po spodniach kiecka i plaszczach... czasem sikalem do butow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:04 pm
Labudziak YumiTao Ozzwald YumiTao Labudziak nie sądziłem, ze ktoś tu będzie a jednak ^^ witam wiec ^^ Patrzcie no0bek wpadł mrgreen trzeba go ochrzcic rofl znaczy sie mam mu na spodnie nasikac? muahaha Labu zal mi Cie mrgreen ....tak każdy był chrzczony? XD rolleyes
mozna tak powiedziec.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:05 pm
Ozzwald ta lalem po spodniach kiecka i plaszczach... czasem sikalem do butow... yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:07 pm
Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:07 pm
Labudziak Ozzwald ta lalem po spodniach kiecka i plaszczach... czasem sikalem do butow... yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd spojz tam.. Michael Jakson znowu molestuje jakies dziecko *rozpina rozporek* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:08 pm
YumiTao Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool eee.. losowe, tzn? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:09 pm
Ozzwald Labudziak Ozzwald ta lalem po spodniach kiecka i plaszczach... czasem sikalem do butow... yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd spojz tam.. Michael Jakson znowu molestuje jakies dziecko *rozpina rozporek* mrgreen to ja sie odsune tak na wszelki wypadek, i powiec, kiedy skączysz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:10 pm
Labudziak YumiTao Labudziak yy... nie no ciekawe tu zwyczaje panują xd nie ma co xd ja jednak wole byc nie.. ekheeemm oblewany xd jezeli nie poddasz sie chrzcina czekaj cie pewne "losowe" czyny cool eee.. losowe, tzn? xd ban... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|