|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:15 pm
Ntsumi_Aya Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl Witaaaam xd hm.. kto tu się rozbiera (żę niby ja? blaugh ) no wezcie z niej przyklad... juz gotowa do lezakowania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:16 pm
Aidanna Delein Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl No ja bardzo chetnie bym sobie polezakowala z Adwokatem :3 no ale jego ni ma... *daje lalke w ksztalcie Adwokata i klepie po glowie* *merd ogonem* Z braku laku... *zalega na kanapie z lalka* Oye Ib! Avsko Omi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fajne spodenki gdzie kupilas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:17 pm
czikka fajne spodenki gdzie kupilas? u sashy na wyspie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:18 pm
Delein Aidanna Delein Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl No ja bardzo chetnie bym sobie polezakowala z Adwokatem :3 no ale jego ni ma... *daje lalke w ksztalcie Adwokata i klepie po glowie* *merd ogonem* Z braku laku... *zalega na kanapie z lalka* Oye Ib! Avsko Omi! no i jedna zalatwiona... 3nodding Rozglada sie kogo teraz wpakowac do lozka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao opcy YumiTao *wychodzi z szuflady i uderza opcego dmuchanym, piszczącym młotkiem *
Bo jestes okrutnym i złym modo-bucem ? mrgreen I wydaje mi sie zeby Buc zachowywał sie tak w swoim naturalnym srodowisku ... 3nodding
*robi w akwarium sci�łke dla Buca* XD *tarza sie w sciolce i lypie na Zmije okiem (lewym)* Bob Marley & The Wailers [Survival #03] Top Rankin' [3:12] no nie patrz tak na mnie ... *buzi w cz�łko ?* rolleyes bziu bziu Zmijko *tuli sie mruczy i buczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl Witaaaam xd hm.. kto tu się rozbiera (żę niby ja? blaugh ) no wezcie z niej przyklad... juz gotowa do lezakowania xd o! jestem za xd Witaj Omi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:19 pm
Aidanna Delein Aidanna Delein Aidanna zostawic was na chwile i juz rozrabiacie... jak male dzieci... NO JUZ! pora lezakowania sie zbliza rofl No ja bardzo chetnie bym sobie polezakowala z Adwokatem :3 no ale jego ni ma... *daje lalke w ksztalcie Adwokata i klepie po glowie* *merd ogonem* Z braku laku... *zalega na kanapie z lalka* Oye Ib! Avsko Omi! no i jedna zalatwiona... 3nodding Rozglada sie kogo teraz wpakowac do lozka ninja do lozka to ja ja ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:21 pm
opcy bziu bziu Zmijko *tuli sie mruczy i buczy* *przeczesuje łysizne opcula*
hej ju zona patrzy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:22 pm
ide spac bo to juz pozna godzina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:22 pm
jaki chetny... xd a jaka maskotke chce malenstwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:23 pm
Aidanna jaki chetny... xd a jaka maskotke chce malenstwo? wystarczysz ty... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|