|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:48 am
czikka zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare eeeee........ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:48 am
czikka opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare rozowe *patrzy na jej kiecke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:49 am
opcy czikka zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare eeeee........ sweatdrop zbieg okolicznosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:50 am
YumiTao *gleba* neutral Opcy czy Ty sie ,aby napewno dobrze dzisiaj czujesz ? XD.Czy te urodziny czasem nie były zakrapiane jakimś tajemniczym trunkiem % ?
*chowa sie w szufladzie przed Opcym* no Zmijko no..... ja sie tu wywnetrzniam...... i w ogole..... mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare rozowe *patrzy na jej kiecke* czepnij sie swojego kwiatka opcy: licz cytaty dziewczyno......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czikka zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare eeeee........ sweatdrop opcy czy nie zauwarzyles ze ta pani obrazila mnie 2 razy... cala spolecznosc tu zgromadzona 2 razy... uzalala sie nad soba co jest niezgodne z regulaminem.... blaugh edit: no i cytaty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:52 am
@#Joan Jett - Bad Reputation mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:53 am
Ozzwald opcy czy nie zauwarzyles ze ta pani obrazila mnie 2 razy... cala spolecznosc tu zgromadzona 2 razy... uzalala sie nad soba co jest niezgodne z regulaminem.... blaugh no ale od banowania jest Omi ona jest zla zla pani moderator...... ja jestem tu tylko od zlosliwych komentarzy i upominania za cytaty........ czikka: CYTATY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:53 am
czikka opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare phii... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:55 am
opcy no Zmijko no..... ja sie tu wywnetrzniam...... i w ogole..... mrgreen heart Opcy zachowuj sie jak na Buca przystało XD a nie bedziesz jakas partyzatntke uzewnętrzniania,wywnętrzniana odwalac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald opcy czy nie zauwarzyles ze ta pani obrazila mnie 2 razy... cala spolecznosc tu zgromadzona 2 razy... uzalala sie nad soba co jest niezgodne z regulaminem.... blaugh no ale od banowania jest Omi ona jest zla zla pani moderator...... ja jestem tu tylko od zlosliwych komentarzy i upominania za cytaty........ czikka: CYTATY!zreszta nie istotne... najwieksza kara dla niej bedzie przebywanie ze mna tutaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald opcy czy nie zauwarzyles ze ta pani obrazila mnie 2 razy... cala spolecznosc tu zgromadzona 2 razy... uzalala sie nad soba co jest niezgodne z regulaminem.... blaugh no ale od banowania jest Omi ona jest zla zla pani moderator...... ja jestem tu tylko od zlosliwych komentarzy i upominania za cytaty........ czikka: CYTATY!przepraszam juz bede liczyla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:57 am
YumiTao opcy no Zmijko no..... ja sie tu wywnetrzniam...... i w ogole..... mrgreen heart Opcy zachowuj sie jak na Buca przystało XD a nie bedziesz jakas partyzatntke uzewnętrzniania,wywnętrzniana odwalac ...buka bu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:58 am
Ozzwald opcy Ozzwald opcy czy nie zauwarzyles ze ta pani obrazila mnie 2 razy... cala spolecznosc tu zgromadzona 2 razy... uzalala sie nad soba co jest niezgodne z regulaminem.... blaugh no ale od banowania jest Omi ona jest zla zla pani moderator...... ja jestem tu tylko od zlosliwych komentarzy i upominania za cytaty........ czikka: CYTATY!zreszta nie istotne... najwieksza kara dla niej bedzie przebywanie ze mna tutaj mrgreen tralalala nie slucham cie bo malo ciekawy jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:58 am
*puff* *rozglada sie* *lapie sie za glowe* O rany rany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|