|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:40 am
Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" no bo jak to inaczej nazwac? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:40 am
YumiTao opcy oh ah! pogodz sie z tym faktem...... jestem od Cibie fajniejszy.... rofl Fajny to jest moj dziadek ,a fajniejszy mozesz sobie byc jezli sprawi Ci to psychiczna satysfakcje ...
@#Lesley Gore - It's My Party heart alez Zmijko najmilsza przeciez wiesz ze ja to wszystko robie bo chce uzyskac twoja akceptacje...... bo wiesz...... ja Cie bardzo lubie...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:42 am
czikka Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" no bo jak to inaczej nazwac? confused a czy ja cos mowie.. ja tylko stwierdzam jak jest i co powinien zrobic z moim uposledzeniem.... Szszszszszszszszszz... Yuki a ja jestem drzewem na wietrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" no bo jak to inaczej nazwac? confused z glupkami tez sie trzeba integrowac malo tolerancyjna jestes xd głupim byc fajnie jest twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:44 am
opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* *slychac odglos odbijajacych sie atomow tlenu* eek lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
prosze bez zadnych ekscesow....... *wita i klania sie nisko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* Zle. Tam bylo "w imieniu"... X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:46 am
opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* zbanuj ich bo tu siedza tylko drachy i rozowe blondynki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao opcy oh ah! pogodz sie z tym faktem...... jestem od Cibie fajniejszy.... rofl Fajny to jest moj dziadek ,a fajniejszy mozesz sobie byc jezli sprawi Ci to psychiczna satysfakcje ...
@#Lesley Gore - It's My Party heart alez Zmijko najmilsza przeciez wiesz ze ja to wszystko robie bo chce uzyskac twoja akceptacje...... bo wiesz...... ja cie bardzo lubie...... mrgreen *gleba* neutral Opcy czy Ty sie ,aby napewno dobrze dzisiaj czujesz ? XD.Czy te urodziny czasem nie były zakrapiane jakimś tajemniczym trunkiem % ?
*chowa sie w szufladzie przed Opcym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris opcy *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* Zle. Tam bylo "w imieniu"... X3*gryzie ja w lydke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald czikka opcy Amon Tobin [Splinter Cell Chaos Theory #01] The Lighthouse [5:05] gonk *nadrabia zalegle strony* gonk masz racje poogladaj glupkow opcy... zbanuj na wszystkich bo jestesmy jak to ta pani mowi "glupkami" *macha recznikiem* o niegodne gupie gupki! ukaze was w imie ksiezyca! *niezreczna cisza* "czyli jak ktoś nam ukradnie furę to będą nam musieli oddać samolot!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|