|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:15 am
opcy À propos dziwadl.... to wlasnie powrocilem...... przekazal bym Ci paleczke z tej okazji, ale jeszcze mi sie przyda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:16 am
Ozzwald czikka Ozzwald czikka Ozzwald ja jestem drugi najwazniejszy partyzant i mowie ze nie przyjmiemy kogos by go poznac... ale dlaczego? bo kawal skurwiela ze mnie... dziwadlo z ciebie nie rob scen, nie znamy sie na tyle dobrze zebym sie z toba umowil... wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:16 am
degenerat zdziwil bym sie gdybys raptownie zrozumiala. A teraz wybacz spac ide bo sily do ciebie nie mam. Jak zauwarzyłes nikt nie ma siły do Twojej drogiej kolezanki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:17 am
czikka Ozzwald nie rob scen, nie znamy sie na tyle dobrze zebym sie z toba umowil... wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem klik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem dziekuje mrgreen nie czesto jestem tak delikatnie komplementowany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moze i sie czepiam, dyskusja jest nudna, ale, cholera, nie mozna sie prostych zasad interpunkcji nauczyc?
...No. Czesc, Yumi & Opc.
ed: poprawione, ło XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:18 am
*wyciage reke z cukierkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:19 am
opcy czikka Ozzwald nie rob scen, nie znamy sie na tyle dobrze zebym sie z toba umowil... wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem klik... ?>to byl odglos naciskania klawisza ze slowem "ban?" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:19 am
to może ja sobie cos ugotuje? (czemu tu nigdzie nie można rapiera kupić??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:20 am
Ozzwald czikka wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem dziekuje mrgreen nie czesto jestem tak delikatnie komplementowany... nie powiem brzydziej bo naprawde ja w przeciwienstwie do niektorych wychowana jestem! kretyn!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Moze i sie czepiam, dyskusja jest nudna, ale, cholera, nie mozna sie prostych zasad interpunkcji nauczyc?
...No. Czesc, Opc. & Yumi. Powinno byc Yumi & Opcy ... najpierw zmijki potem buce Ib ...
*foch z przytupisiem* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile opcy czikka Ozzwald nie rob scen, nie znamy sie na tyle dobrze zebym sie z toba umowil... wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem klik... ?>to byl odglos naciskania klawisza ze slowem "ban?" twisted mam nadzieje ze nie bo klimat lapie *dlubie w nosie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:21 am
czikka Ozzwald czikka wcale nie chce sie z toba umawiac bo wydajesz mi sie debilem dziekuje mrgreen nie czesto jestem tak delikatnie komplementowany... nie powiem brzydziej bo naprawde ja w przeciwienstwie do niektorych wychowana jestem! kretyn! bij mnie.. rznij mnie.. mow mi brzydko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:26 am
YumiTao Ibris Moze i sie czepiam, dyskusja jest nudna, ale, cholera, nie mozna sie prostych zasad interpunkcji nauczyc?
...No. Czesc, Opc. & Yumi. Powinno byc Yumi & Opcy ... najpierw zmijki potem buce Ib ...
*foch z przytupisiem* XD oh ah! pogodz sie z tym faktem...... jestem od Cibie fajniejszy.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|