|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:45 am
EvilYuki Degenerat, masz obrzydliwa sygnature XD mialas sie uczyc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:46 am
Aidanna EvilYuki Degenerat, masz obrzydliwa sygnature XD mialas sie uczyc ninja Juz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:47 am
Aidanna EvilYuki Degenerat, masz obrzydliwa sygnature XD mialas sie uczyc ninja ? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:48 am
degenerat Aidanna EvilYuki Degenerat, masz obrzydliwa sygnature XD mialas sie uczyc ninja ? confused bo ona idzie, i idzie sie uczyc i cos jej nie wychodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:48 am
degenerat czikka degenerat madzia juz sie zadomowilas? zaraz twoje posty przelukam 4laugh obiecales ze ona bedzie dla mnie mila, ze z nia pogadasz a jest jeszcze bardziej nie mila. Nie wiem czy ten twoj pomysl to dobry byl confused ja sie tam nie wcinam w wasze babskie porachunki ale zdaje mi sie ze ty wyraznie prowokujesz. Kama juz taka jest ze przypierdala o krzywy usmiech ale da rade to wytrzymac jak nie bedziesz jej w parade wchodzila to bedzie oki wink dobra moze troche mnie ponioslo sweatdrop ale nie lubie kiedy sie mnie czepiaja. A ona robi to na kazdym kroku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:51 am
czikka dobra moze troche mnie ponioslo sweatdrop ale nie lubie kiedy sie mnie czepiaja. A ona robi to na kazdym kroku! a teraz powiedz tak szczerze. Nie chodzi Ci o to ze jej lepiej idzie jak Tobie? bo mam wrazenie ze to jest glownym powodem tego calego zamieszania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:55 am
degenerat czikka dobra moze troche mnie ponioslo sweatdrop ale nie lubie kiedy sie mnie czepiaja. A ona robi to na kazdym kroku! a teraz powiedz tak szczerze. Nie chodzi Ci o to ze jej lepiej idzie jak Tobie? bo mam wrazenie ze to jest glownym powodem tego calego zamieszania. poniekat masz racje bo wkurrr.. mnie to ze jej idzie lepiej. Taka ludzka zazdrosc. A poza wszystkim to z mariuszem sie umowic chcialam a ona wiecznie z nim gada. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:56 am
czikka A poza wszystkim to z mariuszem sie umowic chcialam a ona wiecznie z nim gada. domokun straszne... i co teraz zrobisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:58 am
a z reszta ide se... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:58 am
czikka degenerat czikka dobra moze troche mnie ponioslo sweatdrop ale nie lubie kiedy sie mnie czepiaja. A ona robi to na kazdym kroku! a teraz powiedz tak szczerze. Nie chodzi Ci o to ze jej lepiej idzie jak Tobie? bo mam wrazenie ze to jest glownym powodem tego calego zamieszania. poniekat masz racje bo wkurrr.. mnie to ze jej idzie lepiej. Taka ludzka zazdrosc. A poza wszystkim to z mariuszem sie umowic chcialam a ona wiecznie z nim gada. domokun baby ja z wami nie wyrobie sweatdrop masz ty problemy...... pogadaj z nia na osobnosci to cie moze nawet z nim umowi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:00 am
Kiray czikka A poza wszystkim to z mariuszem sie umowic chcialam a ona wiecznie z nim gada. domokun straszne... i co teraz zrobisz? wlasnie nie wiem sweatdrop czemu mnie nie chcesz na swojej guildi? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:00 am
degenerat baby ja z wami nie wyrobie sweatdrop masz ty problemy...... pogadaj z nia na osobnosci to cie moze nawet z nim umowi wink powaznie mowisz? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:01 am
Nienawidze stresu ;_; Dobry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka degenerat baby ja z wami nie wyrobie sweatdrop masz ty problemy...... pogadaj z nia na osobnosci to cie moze nawet z nim umowi wink powaznie mowisz? 4laugh slonce confused dobijasz mnie powoli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Kiray czikka A poza wszystkim to z mariuszem sie umowic chcialam a ona wiecznie z nim gada. domokun straszne... i co teraz zrobisz? wlasnie nie wiem sweatdrop czemu mnie nie chcesz na swojej guildi? ninja ninja a czemu mamy cie przyjac? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|