|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:30 am
EvilYuki Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... Juz niedlugo... teraz na serio ide sie uczyc matmy... baaaaj XD przyjemnosci 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:30 am
Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:31 am
Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... to ja tez cie bede lubic moge cie do listy przyjaciol dodac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:32 am
Widze ze yntelygentne i na odpowiednim poziomie rozmowy w tłoku sie toczą xd
zło ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:33 am
czikka Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... to ja tez cie bede lubic moge cie do listy przyjaciol dodac? eghem... tia jasne... i jeszcze best friend zostancie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:34 am
Aidanna czikka Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... to ja tez cie bede lubic moge cie do listy przyjaciol dodac? eghem... tia jasne... i jeszcze best friend zostancie talk2hand zycie napisalo historie tej przyjazni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:35 am
czikka to ja tez cie bede lubic moge cie do listy przyjaciol dodac? yyy eek jasne, na mojej liscie kazdy jest mile widziany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:35 am
czesc wam... narobiony sie czuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:36 am
degenerat czesc wam... narobiony sie czuje czesc tobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:36 am
Aidanna eghem... tia jasne... i jeszcze best friend zostancie talk2hand moze nie przesadzajmy z ta spoufaloscia ninja a teraz znikam robic prace ze statystyki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:38 am
ide se pograc w Quake ,a ty Ozz zabieraj sie za sciąganie ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:39 am
madzia juz sie zadomowilas? zaraz twoje posty przelukam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:41 am
degenerat madzia juz sie zadomowilas? zaraz twoje posty przelukam 4laugh obiecales ze ona bedzie dla mnie mila, ze z nia pogadasz a jest jeszcze bardziej nie mila. Nie wiem czy ten twoj pomysl to dobry byl confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:43 am
Degenerat, masz obrzydliwa sygnature XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:44 am
czikka degenerat madzia juz sie zadomowilas? zaraz twoje posty przelukam 4laugh obiecales ze ona bedzie dla mnie mila, ze z nia pogadasz a jest jeszcze bardziej nie mila. Nie wiem czy ten twoj pomysl to dobry byl confused ja sie tam nie wcinam w wasze babskie porachunki ale zdaje mi sie ze ty wyraznie prowokujesz. Kama juz taka jest ze przypierdala o krzywy usmiech ale da rade to wytrzymac jak nie bedziesz jej w parade wchodzila to bedzie oki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|