|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:19 am
EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD smierdza mi nogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:19 am
czikka Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja to ze ja lubisz to nie wiem za co ? bo powodow nie ma! ja wszystkich lubie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:20 am
EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD lubie swieta 4laugh na swieta zawsze do cioci nad morze jezdzimy z mama i tata i jest bardzo fajnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:20 am
Sayokun EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD smierdza mi nogi... Zdarza sie... nie mi, ale sie zdarza... XD BTW, tak mi sie to ^ spodobalo, ze teraz czesto uzywam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:21 am
Omega Sun czikka Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja to ze ja lubisz to nie wiem za co ? bo powodow nie ma! ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:21 am
EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD nie wiem... moja rodzinka odpowiada nastepujaca, gdy pytam o prezenty: moj tata: nie pamiet6a co chcial moja mama: mowi, ze kupila sobie kosmetyczke, to ja i moj brat mamy dac po polowie ceny ze swojej kasy mj brat: blizej nieokreslona ksiazka a sie w ogole pochwalic musze mrgreen moj braciszek zdal aplikacje radcowska, ktorej nie zdalo 90% przystepujacych do niej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:22 am
EvilYuki Sayokun EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD smierdza mi nogi... Zdarza sie... nie mi, ale sie zdarza... XD BTW, tak mi sie to ^ spodobalo, ze teraz czesto uzywam XD no Ozz i cos narobil... zararzasz wszystkich tym tekstem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:22 am
~~lena-undesaid~~ EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD nie wiem... moja rodzinka odpowiada nastepujaca, gdy pytam o prezenty: moj tata: nie pamiet6a co chcial moja mama: mowi, ze kupila sobie kosmetyczke, to ja i moj brat mamy dac po polowie ceny ze swojej kasy mj brat: blizej nieokreslona ksiazka a sie w ogole pochwalic musze mrgreen moj braciszek zdal aplikacje radcowska, ktorej nie zdalo 90% przystepujacych do niej mrgreen Ooo, no to brawo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:24 am
Omega Sun czikka Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja to ze ja lubisz to nie wiem za co ? bo powodow nie ma! ja wszystkich lubie blaugh omi przyznaj sie  to twoj mul... szukamy dalej... mul degenerata? masz w friendliscie tylko granata (ktory zreszta ma ta sama date urodzin co ty) a on ma tylko ciebie i degenerata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:25 am
~~lena-undesaid~~ EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD nie wiem... moja rodzinka odpowiada nastepujaca, gdy pytam o prezenty: moj tata: nie pamiet6a co chcial moja mama: mowi, ze kupila sobie kosmetyczke, to ja i moj brat mamy dac po polowie ceny ze swojej kasy mj brat: blizej nieokreslona ksiazka a sie w ogole pochwalic musze mrgreen moj braciszek zdal aplikacje radcowska, ktorej nie zdalo 90% przystepujacych do niej mrgreen a ja nigdy nie wiem co chce od rodzicow na swieta... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:26 am
czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:27 am
Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... ale tak bez jaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:27 am
Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... Juz niedlugo... teraz na serio ide sie uczyc matmy... baaaaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:29 am
EvilYuki Omega Sun czikka Omega Sun ja wszystkich lubie blaugh mnie tez lubisz? rolleyes jeszcze... Juz niedlugo... teraz na serio ide sie uczyc matmy... baaaaj XD milej nauki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:29 am
Sayokun Omega Sun czikka Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja to ze ja lubisz to nie wiem za co ? bo powodow nie ma! ja wszystkich lubie blaugh omi przyznaj sie  to twoj mul... szukamy dalej... mul degenerata? masz w friendliscie tylko granata (ktory zreszta ma ta sama date urodzin co ty) a on ma tylko ciebie i degenerata... bo my na jedym roku jestesmy tylko ze degenerat na zaocznych tych 2 to lubiem i jeszcze macka ale go nie ma nie chcial tu dolaczyc. Ale jej to nie lubie juz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|