|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:11 am
Ozzwald Omega Sun czikka nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila nigdzie nie jest powiedziane, ze moderatorzy maja byc mili ogulnie powinni siwcic przykladem... zachowywac sie zgodnie z netykieta powinni, nie musza a niemile osoby to by witajac sie na melinie znalazla... ale ona to juz chyba wie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:12 am
Twisted_Exile Aidanna czikka Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila tupnij nozka i napisz skarge do opcego rofl rofl oj on ja napewno wyslucha i poglaszcze po glowce rofl mrgreen twisted bo on zawsze ma dla nas dobre slowo... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:12 am
Twisted_Exile EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying ninja miejmy nadzieje... ackolwiek na 90% uwazam ze to mul jakos na pierwszy rzut oka widac 3nodding twisted Albo dobrze udaje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:13 am
czikka EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying nie jestem jakas wymyslona! jestem normalna! mozesz sobie muwic ze ridsu jest glupia - popieram to i to calkowicie ale odemnie sie odczep! no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:14 am
Mysle i mysle... patrze i patrze... gdzie Omega napisala cos niemilego? Cos niemilego bez uzasadnienia, tak niemilego z Omegi nienawissci do calego swiata? Nie widze crying Nie widze, osleplam!!! osleplam!!!
Ide robic matme, podejscie 2 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:14 am
Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:15 am
Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja ja to chyba do konca zycia na jakis listach bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun czikka EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying nie jestem jakas wymyslona! jestem normalna! mozesz sobie muwic ze ridsu jest glupia - popieram to i to calkowicie ale odemnie sie odczep! no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... nie wiem kto jej nie lubi! ale sie dowiem i wtedy jej pokarze! bedzie miala za swoje i nauczy sie ludzi traktowac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mysle i mysle... patrze i patrze... gdzie Omega napisala cos niemilego? Cos niemilego bez uzasadnienia, tak niemilego z Omegi nienawissci do calego swiata? Nie widze crying Nie widze, osleplam!!! osleplam!!! Ide robic matme, podejscie 2 XD i tu wlasnie tkwi cale to ZLO ze go nie ma... a ty go szukasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:16 am
Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja obudzcie mnie jak sie zewrzy do ridsu i chaza ZZZzzZZz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:17 am
mozemy zmienic temat?? ja tu chcialm se tylko miło pogadac.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:17 am
Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:18 am
Omega Sun Sayokun no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... wrecz przeciwnie- do tych ktorzy ja lubia ninja to ze ja lubisz to nie wiem za co ? bo powodow nie ma!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Dobra, co sadzisz o nadchodzacych swietach? XD JUZ WON MATMY SIE UCZYC xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Sayokun czikka EvilYuki Omega Sun jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying nie jestem jakas wymyslona! jestem normalna! mozesz sobie muwic ze ridsu jest glupia - popieram to i to calkowicie ale odemnie sie odczep! no i lista podejrzanych zwerza sie do ridsu i osob ktore jej nie lubia... nie wiem kto jej nie lubi! ale sie dowiem i wtedy jej pokarze! bedzie miala za swoje i nauczy sie ludzi traktowac! ile ty masz lat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|