|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:03 am
czikka Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila tupnij nozka i napisz skarge do opcego rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:04 am
czikka nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila nigdzie nie jest powiedziane, ze moderatorzy maja byc mili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:05 am
czikka Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila ona nie mila... ty nie wiesz jak bardzo ja nie mily bywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... coz za pasjonujaca rozmowa sie tu toczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:06 am
Sayokun ... coz za pasjonujaca rozmowa sie tu toczy no, troche się rozkręcili blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:07 am
Omega Sun czikka nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila nigdzie nie jest powiedziane, ze moderatorzy maja byc mili ogulnie powinni siwcic przykladem... zachowywac sie zgodnie z netykieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:07 am
EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying ninja miejmy nadzieje... ackolwiek na 90% uwazam ze to mul jakos na pierwszy rzut oka widac 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:08 am
dark wampirek Sayokun ... coz za pasjonujaca rozmowa sie tu toczy no, troche się rozkręcili blaugh juz ciekawszy byl "slodki kage" confused rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna czikka Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila tupnij nozka i napisz skarge do opcego rofl rofl oj on ja napewno wyslucha i poglaszcze po glowce rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila eek ee.... o. Siema coros wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:09 am
EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying nie jestem jakas wymyslona! jestem normalna! mozesz sobie muwic ze ridsu jest glupia - popieram to i to calkowicie ale odemnie sie odczep!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:10 am
czikka EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying nie jestem jakas wymyslona! jestem normalna! mozesz sobie m uwic ze ridsu jest glupia - popieram to i to calkowicie ale odemnie sie odczep! confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:11 am
czikka EvilYuki Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk Niestety, zgadzam sie z toba... Ridsu ja sobie chyba wymyslila... albo kto inny... crying nie jestem jakas wymyslona! jestem normalna! mozesz sobie muwic ze ridsu jest glupia - popieram to i to calkowicie ale odemnie sie odczep! eeej... spokojnie... bo tu zaraz bany jeszcze poleca... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|