|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:54 am
EvilYuki czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop Studiujesz psychologie, to powinnas wiedziec, ze pisanie takich tekstow jak ten zacytowany tylko prowokuje potencjalnych wrogow do wbicia ci szpileczki... proponuje po prostu ignorowac takie posty. Tak przerysowana postac nie moze byc prawdziwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:55 am
EvilYuki Aidanna dobrze ze mnie nie chcesz przepytywac xp ninja Ty, pochwal sie- jaki dzial? Ja mam ciagi geometryczne i arytmetyczne ^^ a ja wartosc bezwzgledna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop Studiujesz psychologie, to powinnas wiedziec, ze pisanie takich tekstow jak ten zacytowany tylko prowokuje potencjalnych wrogow do wbicia ci szpileczki... ja chyba faktycznie na studia sie nie nadaje tylko na sprzataczke crying matematyki nie potrafie, polskiego tez nie, jezykow nie znam cud ze mature zdalam a na studia to sie fartem dostalam bo usiadlam obok kolesia ktory mi pomogl napisac egzamin, wylece po pierwszym semestrze. Nabijaja sie ze mnie i teraz widze ze racje maja bo jestem do dupy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna dobrze ze mnie nie chcesz przepytywac xp ninja Ty, pochwal sie- jaki dzial? Ja mam ciagi geometryczne i arytmetyczne ^^ ja mam dowodzenie programuow komputerowych metoda niezmiennika xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:56 am
Omega Sun EvilYuki czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop Studiujesz psychologie, to powinnas wiedziec, ze pisanie takich tekstow jak ten zacytowany tylko prowokuje potencjalnych wrogow do wbicia ci szpileczki... proponuje po prostu ignorowac takie posty. Tak przerysowana postac nie moze byc prawdziwa... A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:57 am
Ozzwald czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop podryw na uzalanie sie nad soba... juz nie jest w modzie... nikogo nie podrywam mam hlopaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Ozzwald czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop podryw na uzalanie sie nad soba... juz nie jest w modzie... nikogo nie podrywam mam hlopaka bigamia jest czesto spotykana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:58 am
czikka EvilYuki czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop Studiujesz psychologie, to powinnas wiedziec, ze pisanie takich tekstow jak ten zacytowany tylko prowokuje potencjalnych wrogow do wbicia ci szpileczki... ja chyba faktycznie na studia sie nie nadaje tylko na sprzataczke crying matematyki nie potrafie, polskiego tez nie, jezykow nie znam cud ze mature zdalam a na studia to sie fartem dostalam bo usiadlam obok kolesia ktory mi pomogl napisac egzamin, wylece po pierwszym semestrze. Nabijaja sie ze mnie i teraz widze ze racje maja bo jestem do dupy crying chcialam cos powiedziec ale nie... lepiej byc cicho... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:59 am
czikka Ozzwald czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop podryw na uzalanie sie nad soba... juz nie jest w modzie... nikogo nie podrywam mam chlopaka chlopaka sie pisze przez CH!! a nie samo H domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:00 am
Omega Sun EvilYuki czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop Studiujesz psychologie, to powinnas wiedziec, ze pisanie takich tekstow jak ten zacytowany tylko prowokuje potencjalnych wrogow do wbicia ci szpileczki... proponuje po prostu ignorowac takie posty. Tak przerysowana postac nie moze byc prawdziwa... dzieki, i mow jeszcze ze falszywa jestem! wszystko mi mozna zarzucic ale nie to ze jestem falszywa wobec ludzi bo nie jestem! zawsze pomagam jak tylko moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:01 am
czikka dzieki, i mow jeszcze ze falszywa jestem! wszystko mi mozna zarzucic ale nie to ze jestem falszywa wobec ludzi bo nie jestem! zawsze pomagam jak tylko moge cieszy mnie to niezmiernie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:03 am
Omega Sun EvilYuki A jesli jest prawdziwa i teraz to czyta? Tak jej pewnie... niemilo XD jezeli jednak jest... to koniec swiata jest blisko... gonk nie zaslugujesz zeby byc moderatorem bo tez jestes nie mila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|