|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:44 am
*tupie noga* zostaje wegetarianka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:46 am
EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! a ty matmy nie mialas sie uczyc ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray UGABUGA nie ma to jak nadrabianie zaleglosci przesiadywania przed kompem xd wlasnie sie dowiedzialem ze Ridsu jest okropna...kto by pomyslal blaugh a teraz se ide oi *wyskakuje przez okno i slychac tylko* ZZZZLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOoooooooooo.... oi partizane mrgreen ninja *slychac glos spod kanapy* a dzwoniles do Pabla? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:47 am
Ozzwald EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! a ty matmy nie mialas sie uczyc ? blaugh a ja umiem matematyke na juuutro... nauczylam sie... normalnie sama rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:48 am
Kiray Ozzwald Kiray UGABUGA nie ma to jak nadrabianie zaleglosci przesiadywania przed kompem xd wlasnie sie dowiedzialem ze Ridsu jest okropna...kto by pomyslal blaugh a teraz se ide oi *wyskakuje przez okno i slychac tylko* ZZZZLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOoooooooooo.... oi partizane mrgreen ninja *slychac glos spod kanapy* a dzwoniles do Pabla? ninja ni ch... cholery... juz do niego pisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! a ty matmy nie mialas sie uczyc ? blaugh Taaak...? A... faktycznie XD BTW, ja wafel, jutro bede skladac zyczenia nauczycielom XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna *tupie noga* zostaje wegetarianka domokun Look :3 Tak mi w temat podpadlo, pierwszy kadr XD http://www.stryngy.webpark.pl/stryngy008.html idz sie uczyc matmy! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:49 am
EvilYuki czikka Omega Sun czikka no kto to jest mul? crying inne konto tej samej osoby blaugh moje jest dobrze zabezpieczone i nikt sie do niego nie wkradnie. 3nodding Nei chodzi o to, czy ktos sie wkradnie, czy nie, tylko o to, ze zrobilas sobie druga postac, np. na innego maila... Ridsu, trzyma jsie XD ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:50 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! a ty matmy nie mialas sie uczyc ? blaugh Taaak...? A... faktycznie XD BTW, ja wafel, jutro bede skladac zyczenia nauczycielom XD normalnie masz powod byc dumna talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:51 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! a ty matmy nie mialas sie uczyc ? blaugh Taaak...? A... faktycznie XD BTW, ja wafel, jutro bede skladac zyczenia nauczycielom XD pozniej przepytam Cie zmatmy... a sprobujesz nie odpowiedziec na jakiekolwiek pytanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:52 am
czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop Studiujesz psychologie, to powinnas wiedziec, ze pisanie takich tekstow jak ten zacytowany tylko prowokuje potencjalnych wrogow do wbicia ci szpileczki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:52 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! a ty matmy nie mialas sie uczyc ? blaugh Taaak...? A... faktycznie XD BTW, ja wafel, jutro bede skladac zyczenia nauczycielom XD pozniej przepytam Cie zmatmy... a sprobujesz nie odpowiedziec na jakiekolwiek pytanie blaugh dobrze ze mnie nie chcesz przepytywac xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:53 am
czikka ja to chyba na serjo jakas nie dorobiona jestem sweatdrop podryw na uzalanie sie nad soba... juz nie jest w modzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:54 am
Aidanna dobrze ze mnie nie chcesz przepytywac xp ninja Ty, pochwal sie- jaki dzial? Ja mam ciagi geometryczne i arytmetyczne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|