|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:36 am
Negai-chan EvilYuki Fakt faktem, ze troche kur zdechlo na ptasia grype... Spadam... musze sie uczyc pilnie matmy 3nodding Papa 3nodding . Też spadam, narcia biggrin . papa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:37 am
Aidanna Ozzwald Omega Sun Aidanna a ptasia grypa to wymysl farmaceutow zeby sobie zarobili ninja jasne... u nas po prostu ludzie nie choruja, bo mamy inna kulture spozywania posilkow- nie jemy surowych ptaszydel xp my jadamy koty na surowo... mow za siebie ninja to wy nie jecie kotow ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:37 am
Omega Sun czikka no kto to jest mul? crying inne konto tej samej osoby blaugh moje jest dobrze zabezpieczone i nikt sie do niego nie wkradnie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:38 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Omega Sun Aidanna a ptasia grypa to wymysl farmaceutow zeby sobie zarobili ninja jasne... u nas po prostu ludzie nie choruja, bo mamy inna kulture spozywania posilkow- nie jemy surowych ptaszydel xp my jadamy koty na surowo... mow za siebie ninja to wy nie jecie kotow ? wink no ja nie wiem jakie wy macie tam zwyczaje ale JA nie jadam kotkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:38 am
ide, nie moge na to patrzec lol rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:40 am
czikka Omega Sun czikka no kto to jest mul? crying inne konto tej samej osoby blaugh moje jest dobrze zabezpieczone i nikt sie do niego nie wkradnie. 3nodding to jest wzzgledne... Aidanna... no u nas to nie ma wigili bez sorewego kota o polnocy wink "taka stara tradycja"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:41 am
czikka Omega Sun czikka no kto to jest mul? crying inne konto tej samej osoby blaugh moje jest dobrze zabezpieczone i nikt sie do niego nie wkradnie. 3nodding Nei chodzi o to, czy ktos sie wkradnie, czy nie, tylko o to, ze zrobilas sobie druga postac, np. na innego maila... Ridsu, trzyma jsie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
UGABUGA nie ma to jak nadrabianie zaleglosci przesiadywania przed kompem xd
wlasnie sie dowiedzialem ze Ridsu jest okropna...kto by pomyslal blaugh
a teraz se ide oi *wyskakuje przez okno i slychac tylko* ZZZZLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOoooooooooo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka Omega Sun czikka no kto to jest mul? crying inne konto tej samej osoby blaugh moje jest dobrze zabezpieczone i nikt sie do niego nie wkradnie. 3nodding to wspaniale....... ale nie o to mi chodzilo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:42 am
Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka Omega Sun czikka no kto to jest mul? crying inne konto tej samej osoby blaugh moje jest dobrze zabezpieczone i nikt sie do niego nie wkradnie. 3nodding to jest wzzgledne... Aidanna... no u nas to nie ma wigili bez sorewego kota o polnocy wink "taka stara tradycja"... nie no normalnie musze poznac te wasze ''swiateczne tradycje''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray UGABUGA nie ma to jak nadrabianie zaleglosci przesiadywania przed kompem xd wlasnie sie dowiedzialem ze Ridsu jest okropna...kto by pomyslal blaugh a teraz se ide oi *wyskakuje przez okno i slychac tylko* ZZZZLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOoooooooooo.... eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:43 am
EvilYuki Aidanna, co ty, kotow nie jadasz? Toz to sam smak! wydziedziczcie mnie... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:44 am
Kiray UGABUGA nie ma to jak nadrabianie zaleglosci przesiadywania przed kompem xd wlasnie sie dowiedzialem ze Ridsu jest okropna...kto by pomyslal blaugh a teraz se ide oi *wyskakuje przez okno i slychac tylko* ZZZZLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOoooooooooo.... oi partizane mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|