|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:19 am
czikka EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 a ja mysle ze ridsu jest nie mila Ale jeśli zamierzasz dłużej to swoje zdanie wypowiadac to lepiej jednak zalatwcie to miedzy sobą smile I nie przejmuj się smile Nie każdy musi każdego lubic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:20 am
Ozzwald czikka Omega Sun czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz Skoro jestes nowa, to przeczytaj obowiazujacy tu regulamin. I nie wyzywaj nikogo, bo za to mozna dostac bana. dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying zdarza sie... nie tobie ale sie zdarza rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:21 am
czikka EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 mysle to boli, ja juz przestalem sobie krzywde robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi z siatami z lekami*
i po co czlowiekowi tyle tabletek jak nawet chory nie jest no... gonk przeciez bez nich tez jakos zylam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Ale jeśli zamierzasz dłużej to swoje zdanie wypowiadac to lepiej jednak zalatwcie to miedzy sobą smile I nie przejmuj się smile Nie każdy musi każdego lubic 3nodding a ja ja np nawet lubie...gnebic twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:23 am
Aidanna *wchodzi z siatami z lekami* i po co czlowiekowi tyle tabletek jak nawet chory nie jest no... gonk przeciez bez nich tez jakos zylam domokun Witaj ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu dark wampirek Ale jeśli zamierzasz dłużej to swoje zdanie wypowiadac to lepiej jednak zalatwcie to miedzy sobą smile I nie przejmuj się smile Nie każdy musi każdego lubic 3nodding a ja ja np nawet lubie...gnebic twisted a ja bym sie wcale nie zdziwila gdyby ona byla Twoim mulem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czikka EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 mysle to boli, ja juz przestalem sobie krzywde robic... ja to zawsze mysle i bede myslec bo nie lubie tak nic nie robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:24 am
Ridsu dark wampirek Ale jeśli zamierzasz dłużej to swoje zdanie wypowiadac to lepiej jednak zalatwcie to miedzy sobą smile I nie przejmuj się smile Nie każdy musi każdego lubic 3nodding a ja ja np nawet lubie...gnebic twisted zauwazylismy xd Witaj Aidanna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Negai-chan Aidanna *wchodzi z siatami z lekami* i po co czlowiekowi tyle tabletek jak nawet chory nie jest no... gonk przeciez bez nich tez jakos zylam domokun Witaj ^^. no czesc... okolo 12 tabletek dziennie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:25 am
Omega Sun Ridsu dark wampirek Ale jeśli zamierzasz dłużej to swoje zdanie wypowiadac to lepiej jednak zalatwcie to miedzy sobą smile I nie przejmuj się smile Nie każdy musi każdego lubic 3nodding a ja ja np nawet lubie...gnebic twisted a ja bym sie wcale nie zdziwila gdyby ona byla Twoim mulem ninja no kto to jest mul? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:26 am
Czeszcz wszystkim nowoprzybylym... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:27 am
EvilYuki Czeszcz wszystkim nowoprzybylym... biggrin hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:27 am
czikka Ozzwald czikka EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 mysle to boli, ja juz przestalem sobie krzywde robic... ja to zawsze mysle i bede myslec bo nie lubie tak nic nie robic *lata w kolko i klepie sie po glowie bo nie wie co ma z soba zrobic z tego wszystkiego. Dostaje ataku smiechu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|