|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:12 am
Ridsu czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz ojejeje biedactwo, normalnie straszne przezycie. A juz wiesz co to przypis? potrafisz odroznic od bibliografi? a ja nie uwazam ze wiem wszystko bo na nie wiem dlaczego ty nie wiesz co to zwieracz konkluzja przypis i czemu sadzisz ze spinoza mial na imie bartuch?? ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:12 am
Omega Sun czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz Skoro jestes nowa, to przeczytaj obowiazujacy tu regulamin. I nie wyzywaj nikogo, bo za to mozna dostac bana. Nie zebym byla stronnicza bo nie jestem, rozmowie sie chwile przygladam i moge stwierdzic, ze choc konwersacja jest glupia i na poziomie przedszkola, to wina lezy posordku.
btw. to witam, dawno mnie nie bylo ale raczej nic nie stracilam [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:13 am
Omega Sun czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz Skoro jestes nowa, to przeczytaj obowiazujacy tu regulamin. I nie wyzywaj nikogo, bo za to mozna dostac bana. dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile stressed dobra spadam...zegnam moze wroce jak sie uspokoi stressed twisted co sie uspokoi? papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj czikka biggrin na szczęście mi nie dokuczali jak przyszedłem na to forum rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:14 am
EvilYuki czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz Kazdy powod dobry XP Kurde, czemu moich znajomych na Gai nie ma? To nie fair! Moich neistety też nie ale z drugiej strony ciesz się, bo zamiast rozmawiac wciąż z tymi samymi osobami możesz poznać nowe - rownie ciekawe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:14 am
czikka Omega Sun czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz Skoro jestes nowa, to przeczytaj obowiazujacy tu regulamin. I nie wyzywaj nikogo, bo za to mozna dostac bana. dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying No to to bylo na KL, a tu mamy POGG biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:15 am
Twisted_Exile stressed dobra spadam...zegnam moze wroce jak sie uspokoi stressed twisted Pa Twisted... 3nodding . Hej nowoprzybyłym biggrin .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:15 am
EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 masz racje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:16 am
EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 a ja mysle ze ridsu jest nie mila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:16 am
czikka dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying kazda gildia ma swoje wlasne zasady, ja jestem tylko od pilnowania tutejszych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:17 am
czikka Omega Sun czikka jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko. a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz Skoro jestes nowa, to przeczytaj obowiazujacy tu regulamin. I nie wyzywaj nikogo, bo za to mozna dostac bana. dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying zdarza sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikka EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 a ja myslehmm eek naprawde? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:18 am
czikka EvilYuki ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3 a ja mysle ze ridsu jest nie mila Mala, powtarzasz to na kazdym kroku. A moze sprobowalybyscie sie dogadac? Skoro na zywo wam nie wychodzi, jak sie na siebie patrzycie, to mozecie sprobowac w necie 3nodding Albo przynajmniej sie tolerowac. Ja wiem, ze klotnia, ze adrenalina ,dreszczyk emocji, ale mozna sprobowac inaczej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|