Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21679 21680 21681 21682 21683 21684 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:12 am

Ridsu
czikka

jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko.
a oni sie ze mnie smieja bo nie wiem co to zwieracz

ojejeje biedactwo, normalnie straszne przezycie.
A juz wiesz co to przypis?
potrafisz odroznic od bibliografi?
a ja nie uwazam ze wiem wszystko bo na nie wiem dlaczego ty nie wiesz co to zwieracz konkluzja przypis i czemu sadzisz ze spinoza mial na imie bartuch??

ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:12 am

Omega Sun
czikka

jestem magda studiuje psychologie. Zaprosil mnie na gaie kolega z grupy(krzysiek-granat) chodze do grupy tez z ta glupia ridsu ktora uwaza ze wie wszystko.

Skoro jestes nowa, to przeczytaj obowiazujacy tu regulamin.
I nie wyzywaj nikogo, bo za to mozna dostac bana.

Nie zebym byla stronnicza bo nie jestem, rozmowie sie chwile przygladam i moge stwierdzic, ze choc konwersacja jest glupia i na poziomie przedszkola, to wina lezy posordku.

btw. to witam, dawno mnie nie bylo ale raczej nic nie stracilam [;

novelin

czikka

PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:13 am

Omega Sun
czikka

dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying

Twisted_Exile
stressed dobra spadam...zegnam moze wroce jak sie uspokoi stressed twisted

co sie uspokoi?
papa 4laugh

Omega Sun
Captain

Aragos_PL

Shy Noob

8,100 Points
  • V-Day 2011 Event 100
  • Member 100
  • Hygienic 200

witaj czikka biggrin na szczęście mi nie dokuczali jak przyszedłem na to forum rolleyes
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:14 am

EvilYuki
czikka

Kazdy powod dobry XP

Kurde, czemu moich znajomych na Gai nie ma? To nie fair!

Moich neistety też nie ale z drugiej strony ciesz się, bo zamiast rozmawiac wciąż z tymi samymi osobami możesz poznać nowe - rownie ciekawe heart

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100

EvilYuki
Crew

PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:14 am

czikka
Omega Sun
czikka

dobrze juz bede grzeczna ale to ona mnie na KL zaczela wyzywac od malo inteligentnych crying
No to to bylo na KL, a tu mamy POGG biggrin
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:15 am

Twisted_Exile
stressed dobra spadam...zegnam moze wroce jak sie uspokoi stressed twisted

Pa Twisted... 3nodding .
Hej nowoprzybyłym biggrin .

Sumorukanizukai

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:15 am

EvilYuki

ja mysle ,ze takie rzeczny to na privie xp Osobiste antypatie... tak ,tak by bylo lepiej, tak mysle, ale nie musicie sie mnei sluchac, ja tylko wyrazam swoja opinie :3

masz racje 3nodding
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:16 am

EvilYuki

a ja mysle ze ridsu jest nie mila

czikka

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:16 am

czikka

kazda gildia ma swoje wlasne zasady, ja jestem tylko od pilnowania tutejszych 3nodding
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:17 am

czikka
Omega Sun
czikka

zdarza sie...

Ozzwald

Owiec

czikka
EvilYuki

a ja mysle

hmm eek
naprawde? eek

Hej Ozz biggrin .

Sumorukanizukai

EvilYuki
Crew

PostPosted: Mon Dec 19, 2005 9:18 am

czikka
EvilYuki

a ja mysle ze ridsu jest nie mila

Mala, powtarzasz to na kazdym kroku. A moze sprobowalybyscie sie dogadac? Skoro na zywo wam nie wychodzi, jak sie na siebie patrzycie, to mozecie sprobowac w necie 3nodding Albo przynajmniej sie tolerowac. Ja wiem, ze klotnia, ze adrenalina ,dreszczyk emocji, ale mozna sprobowac inaczej 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21679 21680 21681 21682 21683 21684 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games