|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:47 am
EvilYuki czikka EvilYuki Zwieracz mial duza role w sp. Losuxie... stare w tym wieku powinnas wiedziec, co to "zwieracz"... xp przepraszam, nie kazdy musi wszystko wiedziec sweatdrop Nei wiem, jak kultrualnie wytlumaczyc, czym jest zwieracz... xp nie tlumacz nie ma sensu. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:48 am
czikka EvilYuki Zwieracz mial duza role w sp. Losuxie... stare w tym wieku powinnas wiedziec, co to "zwieracz"... xp przepraszam, nie kazdy musi wszystko wiedziec sweatdrop ja ddzienki losuxsowi sie cot jest doowiedziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:49 am
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile ninja bry dzin mrgreen Opcy swietny sig xd xd xd mrgreen twisted ninja Oi w bardzo BRY dzień ! 3nodding
*chowa sie w szufladce*a czemu taki bry :>? twisted nie chodzi mi o doBRY tylko w sensie zminy XD
pa obrazalski rolleyes uhm nawet nie czuc tego zimna bo nie wije Czikka 1 ) czyim mulkiem jestes? 2)zwieracze zapobiegaja temu bys nie srala w gacie kapiszi? mrgreen twisted *zly nastroj mode : on*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:49 am
Ridsu nie tlumacz nie ma sensu. rofl nie kazdy musi byc tak wybitnie madry jak ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:51 am
Twisted_Exile Czikka 1 ) czyim mulkiem jestes? 2)zwieracze zapobiegaja temu bys nie srala w gacie kapiszi? mrgreen twisted *zly nastroj mode : on* co to jest mulek? mowcie ze po polsku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:51 am
ide se cya ... *spanie mode = on* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:52 am
czikka Ridsu nie tlumacz nie ma sensu. rofl nie kazdy musi byc tak wybitnie madry jak ty stare no nie kazdy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:52 am
czikka Ridsu nie tlumacz nie ma sensu. rofl nie kazdy musi byc tak wybitnie madry jak ty stare aj, nie trzeba byc wybitnie mądrym by to zrozumiec smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:53 am
czikka Twisted_Exile Czikka 1 ) czyim mulkiem jestes? 2)zwieracze zapobiegaja temu bys nie srala w gacie kapiszi? mrgreen twisted *zly nastroj mode : on* co to jest mulek? mowcie ze po polsku crying nie ja juz nie moge nie wyrabiam ze smiechu rofl rofl rofl magda pliska zlituj sie albo slownik sobie kup
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:54 am
dark wampirek czikka Ridsu nie tlumacz nie ma sensu. rofl nie kazdy musi byc tak wybitnie madry jak ty stare aj, nie trzeba byc wybitnie mądrym by to zrozumiec smile komentarz: natomiast trzeba byc wybitnie glupim zeby nie rozumiec rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:56 am
Ridsu komentarz: natomiast trzeba byc wybitnie glupim zeby nie rozumiec rofl a czemu ty mi ciagle dokuczasz? na wykladach mnie krytykujesz! na cwiczeniach! znajomi sie ze mnie smieja - przez ciebie! to przynajmniej tu nie rob ze mnie debilki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:58 am
czikka Ridsu komentarz: natomiast trzeba byc wybitnie glupim zeby nie rozumiec rofl a czemu ty mi ciagle dokuczasz? na wykladach mnie krytykujesz! na cwiczeniach! znajomi sie ze mnie smieja - przez ciebie! to przynajmniej tu nie rob ze mnie debilki gonk rofl nie musi sama doskonale sobie rade dajesz rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:59 am
czikka Ridsu komentarz: natomiast trzeba byc wybitnie glupim zeby nie rozumiec rofl a czemu ty mi ciagle dokuczasz? na wykladach mnie krytykujesz! na cwiczeniach! znajomi sie ze mnie smieja - przez ciebie! to przynajmniej tu nie rob ze mnie debilki gonk Wybacz ale sama siebie robisz debilke pytając o tak głupie rzeczy ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:59 am
czikka Ridsu komentarz: natomiast trzeba byc wybitnie glupim zeby nie rozumiec rofl a czemu ty mi ciagle dokuczasz? na wykladach mnie krytykujesz! na cwiczeniach! znajomi sie ze mnie smieja - przez ciebie! to przynajmniej tu nie rob ze mnie debilki gonk 1) nie nasmiewam sie z ciebie tylko cie poprawiam - twoje bledy, bo naco ludzie maja miec bledne notatki i potem egzamin oblac 2) nie lubia cie z ciut innych powodow 3) nie robie czegos co zostalo juz tak swietnie zrobione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|