|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 7:59 am
opcy YumiTao opcy ja?! prowokuje?! zadam dowodow! mrgreen Kto sie teraz do mnie nie odzywał z niewiadomych powod�w i w og�le jakies fochy demonstrował ? Bucu Ty ... mrgreen kiedy 'teraz' ? tak 'teraz'o ile dobrze rozumiemy słowo 'teraz' ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:01 am
YumiTao opcy YumiTao opcy ja?! prowokuje?! zadam dowodow! mrgreen Kto sie teraz do mnie nie odzywał z niewiadomych powod�w i w og�le jakies fochy demonstrował ? Bucu Ty ... mrgreen kiedy 'teraz' ? tak 'teraz'o ile dobrze rozumiemy słowo 'teraz' ... ale 'teraz' sie odzywam przeciez......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:03 am
opcy ale 'teraz' sie odzywam przeciez...... no bo ... 'ja pierwsza zaczełam' ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:05 am
YumiTao opcy ale 'teraz' sie odzywam przeciez...... no bo ... 'ja pierwsza zaczełam' ... pierwsza to zaczelas fochy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:11 am
oj, zluzujcie posladki obydwoje.
lepiej powiedzcie mi jakie macie majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel oj, zluzujcie posladki obydwoje. lepiej powiedzcie mi jakie macie majtki? biale/niebieskie...... //edit: kurna wpisalem odruchowo dopiero teraz zauwazylem kto pytal...... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:13 am
racqel oj, zluzujcie posladki obydwoje. lepiej powiedzcie mi jakie macie majtki? Spoko Rac to jest dla mnie jak narazie bardzo normalna rozmowa z Opcym XD
A majtki moje i nic Ci nie powiem : x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:14 am
YumiTao wog�le teraz rozumiem dlaczego zachwouje sie jak psychopata to wszytsko przez Quake XD spal plyte z kwakiem (z dala od domostwa) i bedzie gut!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:19 am
opcy YumiTao wog�le teraz rozumiem dlaczego zachwouje sie jak psychopata to wszytsko przez Quake XD spal plyte z kwakiem (z dala od domostwa) i bedzie gut! nie ,mnie i tak psychopatia juz nie może dopaść XD to co bede dziure ozonową powiększać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|