|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:19 am
Oi Wampirek. A czemu nie szkole / na uczelni cooo ? opierdalamy się w domku ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:30 am
Dobra - idę jakoś ręce rozluźnic ...
Hantelki bolą sweatdrop
Żegnam Wszystkich obecnych i lurkujących
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:32 am
PointZer0 Dobra - idę jakoś ręce rozluźnic ... Hantelki bolą sweatdrop Żegnam Wszystkich obecnych i lurkujących I obecni żegnają Ciebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:46 am
Sayokun szczegulnie ze probna byla u nasz latwiejsza... w wiekrzosci (bez polskiego XP) przynajmniej dla mnie Z polskiego to akurat najłatwiejsza mi się wydawała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:07 am
@#Doors - Hello,I love you heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:09 am
witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:12 am
Aidanna witam wszystkich 3nodding taa ... jak narazie to za tych wszystkich ja robie rolleyes XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:14 am
YumiTao Aidanna witam wszystkich 3nodding taa ... jak narazie to za tych wszystkich ja robie rolleyes XDa myslalam ze wiecej ludu jest xp dwie osoby to nawet jeszcze tlok nie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:19 am
Aidanna YumiTao Aidanna witam wszystkich 3nodding taa ... jak narazie to za tych wszystkich ja robie rolleyes XDa myslalam ze wiecej ludu jest xp dwie osoby to nawet jeszcze tlok nie jest... Zejdą sie jeszcze glizdy wink
Aidanoo moja ukofana ... zjumaj komuś quake ,zainstaluj, sciagnij patcha i szpilamy ,bo mi sie samej nie chce grac ... nie lubie sama przegrywac ,wole grupowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 6:21 am
YumiTao Aidanna YumiTao Aidanna witam wszystkich 3nodding taa ... jak narazie to za tych wszystkich ja robie rolleyes XDa myslalam ze wiecej ludu jest xp dwie osoby to nawet jeszcze tlok nie jest... Zejdą sie jeszcze glizdy wink
Aidanoo moja ukofana ... zjumaj komuś quake ,zainstaluj, sciagnij patcha i szpilamy ,bo mi sie samej nie chce grac ... nie lubie sama przegrywac ,wole grupowo xd ja mam UT... tylko nie wiem czy dziala... ale quake fajniejsze... sobie sciagne jak bede miec calego escaflowne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|