|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:42 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja bry wieczor...chyba... ninja bry ^^ :* (czemu wczoraj nic nie mowilas? O.o) :8 jakto nic nie mowilam O.o ty zes milczal sadzilam ze strzeliles focha czy cos eek twisted nie...kilkakrotnie mowilem a ty milczalas sad confused ja nic nie dostalam mimo ze samam pisalalm kilkakrotnie confused twisted ...brat mi monitor zakichal =="*idzie po sciereczke* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:43 am
Twisted_Exile confused ja nic nie dostalam mimo ze samam pisalalm kilkakrotnie confused twisted ...brat mi monitor zakichal =="*idzie po sciereczke* twisted no to dziwne...no ale pewnie gad mi padł- nic nowego :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:45 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile confused ja nic nie dostalam mimo ze samam pisalalm kilkakrotnie confused twisted ...brat mi monitor zakichal =="*idzie po sciereczke* twisted no to dziwne...no ale pewnie gad mi padł- nic nowego :/ ja tam nie wiem widzialam Cie do 23 mimo ze mowiles ze zaraz znikasz wiec sadzilam ze zes sie o cos obrazil confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:47 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile confused ja nic nie dostalam mimo ze samam pisalalm kilkakrotnie confused twisted ...brat mi monitor zakichal =="*idzie po sciereczke* twisted no to dziwne...no ale pewnie gad mi padł- nic nowego :/ ja tam nie wiem widzialam Cie do 23 mimo ze mowiles ze zaraz znikasz wiec sadzilam ze zes sie o cos obrazil confused twisted w sumie przy kompie nie siedzialem- no ale spoko- bywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:49 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile confused ja nic nie dostalam mimo ze samam pisalalm kilkakrotnie confused twisted ...brat mi monitor zakichal =="*idzie po sciereczke* twisted no to dziwne...no ale pewnie gad mi padł- nic nowego :/ ja tam nie wiem widzialam Cie do 23 mimo ze mowiles ze zaraz znikasz wiec sadzilam ze zes sie o cos obrazil confused twisted w sumie przy kompie nie siedzialem- no ale spoko- bywa... stressed tia przeciez nic nie mowie whatever nie mam nastroju na klocenie sie stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:50 am
Twisted_Exile stressed tia przeciez nic nie mowie whatever nie mam nastroju na klocenie sie stressed twisted ja tymbardziej nie mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:51 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile stressed tia przeciez nic nie mowie whatever nie mam nastroju na klocenie sie stressed twisted ja tymbardziej nie mam sweatdrop stressed ide jak cos to na gadu stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:03 pm
Lavagetas_heqetai ale zwolniliście- z kumplem sie nagadałem a tu ciagle ta sama strona- normalnie- brzydko ;P Ib- jak idzie malowanie? ;D Na dzis Ci tego nie zrobie na pewno razz Nie ma wafla XD
Smyram pod prysznic, ło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:40 pm
Ibris Lavagetas_heqetai ale zwolniliście- z kumplem sie nagadałem a tu ciagle ta sama strona- normalnie- brzydko ;P Ib- jak idzie malowanie? ;D Na dzis Ci tego nie zrobie na pewno razz Nie ma wafla XD
Smyram pod prysznic, ło. mrgreen Ib musze przyznac ze swietnego siga zrobilas Kirayowi xd xd xd xd mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:42 pm
Witam wink kto m rysnie siga po dobrej cenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:53 pm
witajcie people.... dawno mnie tu nie widziano....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 1:23 pm
No, tlumow to tu raczej nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:03 pm
witam witam i o bimber pytam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:11 pm
Baliaur witam witam i o bimber pytam ;] witam zonko...... *tuli , maca po czesciach niesfornych i znika...* jutrorano do roboty..... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|