|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:21 am
Ozzwald Ibris Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. Wydaje mi sie, ze ktos lub cos podrzucalo mi jakiegos linka na gadu... Nie znam XD Cos wiecej?zasada nr jeden.. od nieznajomych linkow na gg nie otwieram.. od znajomych tez czasem nie... No ja wlasnie tez to olalam prosto...
Lava - mła? XD Nu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:24 am
Delein Ibris Del - to juz lepiej biggrin Kojarze No to Anty jest na tej samej czestotliwosci...Wojewodzki i Figurski rano zawsze dojezdzaja jakis ludzi XD Lava- z kopa? gdyby nie to, ze jest jedyna sensowna forma rozrywki w tym przekletym domu, to dawno za oknem by lezal... w sumie racja- ja to jeszcze mam łazienke ;D Ib-- tua! ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:44 am
Pozdrowienia były od Roshiego, przyjaciela Kage xD
Muszę swoją drogą odebrać jakieś nagrody z Katowic..kiedyśtam już wygrałam kubek i wejściówki do kina, czy coś .___.''
Mam przerwę w malowaniu, farba mi schnie -.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:50 am
Rynn the Vampire Pozdrowienia były od Roshiego, przyjaciela Kage xD
Muszę swoją drogą odebrać jakieś nagrody z Katowic..kiedyśtam już wygrałam kubek i wejściówki do kina, czy coś .___.''
Mam przerwę w malowaniu, farba mi schnie -.~ Rosiek XD Musze do niego znow zagadac... Hej, Rynn ^^
A nagrody za co? Jakis konkurs rysunkowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:13 am
Yay, tydzien darmowej subskrypcji na DA :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:18 am
Konkurs rysunkowy w radiu? Nee, w audycji 'prawo jazdy'... A co daje subskrypcja na DA? ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:20 am
Rynn the Vampire Konkurs rysunkowy w radiu? Nee, w audycji 'prawo jazdy'... A co daje subskrypcja na DA? =='' Kilka dodatkowych pierdolek do konta, bodajze jakies lepsze grupowanie friendsow, dodawanie pollow i takie tym... Wszystko to, co tylko uprzyjemnia pobyt, ale mozna sie spokojnie obejsc bez tego. Nie placilabym za to ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:33 am
nawet duzo nie stracilem... mimo iz mnie ponad godzinke nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:31 am
ale zwolniliście- z kumplem sie nagadałem a tu ciagle ta sama strona- normalnie- brzydko ;P
Ib- jak idzie malowanie? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:34 am
ninja bry wieczor...chyba... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:37 am
Twisted_Exile ninja bry wieczor...chyba... ninja bry ^^ :* (czemu wczoraj nic nie mowilas? O.o)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:38 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja bry wieczor...chyba... ninja bry ^^ :* (czemu wczoraj nic nie mowilas? O.o) :8 jakto nic nie mowilam O.o ty zes milczal sadzilam ze strzeliles focha czy cos eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:41 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja bry wieczor...chyba... ninja bry ^^ :* (czemu wczoraj nic nie mowilas? O.o) :8 jakto nic nie mowilam O.o ty zes milczal sadzilam ze strzeliles focha czy cos eek twisted nie...kilkakrotnie mowilem a ty milczalas sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|