|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:56 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai no ba- oglądało sie Miodka ;D Ib- nie wszystko jest z francuskiego XD miodka to ogladam tylko jak z ucha wyciagne... a slownictwa ucze sie na wykladach... czesto jest tak ze nie wiem o czym do mnie mowia... xp zawsze mozesz patrzec na nich wielkimi czarnymi oczyma a na koniec rzucić 'ja ni panimaju szto Ti do mnia gawarit' ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:57 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai no ba- oglądało sie Miodka ;D Ib- nie wszystko jest z francuskiego XD miodka to ogladam tylko jak z ucha wyciagne... a slownictwa ucze sie na wykladach... czesto jest tak ze nie wiem o czym do mnie mowia... xp To juz przechodzi do codziennosci.
content - zadowlony
Del - ...Antyradio? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:57 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Delein Ej wlasnie ktos w Antyradiu przeslal pozdrowienia dla jakiegos Kage XD *wraca do PS* mnie to kurde nikt nie pozdrawia.... rysuj rysuj czekam na te arcydzielo ;D mnie tez nie pozdrawiaja... *wyplakuje mu sie na ramieniu* taki masz los zakichany- ale co tam- pozdrawiam Cie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:05 am
Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:08 am
za...zamknelo mi fotoszopa... eek gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:08 am
Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. Wydaje mi sie, ze ktos lub cos podrzucalo mi jakiegos linka na gadu... Nie znam XD Cos wiecej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:09 am
Delein za...zamknelo mi fotoszopa... eek gonk gonk gonk gonk gonk uuu kanał-- a pan spinacz w wordzie zawsze kazał zapisywać! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:10 am
Ibris Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. Wydaje mi sie, ze ktos lub cos podrzucalo mi jakiegos linka na gadu... Nie znam XD Cos wiecej?Pietras z kinomaniaka ma swoje audycje ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:10 am
Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. dem dżas komerszal biczez! ay! bombaklat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:14 am
Ibris Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. Wydaje mi sie, ze ktos lub cos podrzucalo mi jakiegos linka na gadu... Nie znam XD Cos wiecej?Kiedys to byl Flash FM... Co a glupi komp! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:15 am
Lavagetas_heqetai Ibris Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. Wydaje mi sie, ze ktos lub cos podrzucalo mi jakiegos linka na gadu... Nie znam XD Cos wiecej?Pietras z kinomaniaka ma swoje audycje ;D Mow mi jeszcze, mow mi czule XD
Del - to juz lepiej biggrin Kojarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:17 am
Ibris Mow mi jeszcze, mow mi czule XD Del - to juz lepiej biggrin Kojarze co ty tu porzadnego faceta zawstydzasz co? ;D Del z kopa mu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:17 am
Ibris Delein Nu. Nie znasz Antyradia? Niegrzecznych Dzieci Eteru? "Kosy" Kosinskiego? Antykoncepcji? Gastrofazy? Zaaaaluj. Wydaje mi sie, ze ktos lub cos podrzucalo mi jakiegos linka na gadu... Nie znam XD Cos wiecej?zasada nr jeden.. od nieznajomych linkow na gg nie otwieram.. od znajomych tez czasem nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:20 am
Ibris Del - to juz lepiej biggrin Kojarze No to Anty jest na tej samej czestotliwosci...Wojewodzki i Figurski rano zawsze dojezdzaja jakis ludzi XD Lava- z kopa? gdyby nie to, ze jest jedyna sensowna forma rozrywki w tym przekletym domu, to dawno za oknem by lezal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|