|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:00 am
Nu, nu, smacznego i czego tam jeszcze...
Babcia ze Slaska przyjechala to teraz znow bede tyc... Zarcie - dobra rzecz X3 *pomyka radosnie do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:05 am
Ibris Nu, nu, smacznego i czego tam jeszcze...
Babcia ze Slaska przyjechala to teraz znow bede tyc... Zarcie - dobra rzecz X3 *pomyka radosnie do kuchni* A ja nie mam babci crying kurde, ale niefart... ale moj ojciec dobrze gotuje... *biegnie podzrec bigosu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:07 am
EvilYuki Ibris Nu, nu, smacznego i czego tam jeszcze...
Babcia ze Slaska przyjechala to teraz znow bede tyc... Zarcie - dobra rzecz X3 *pomyka radosnie do kuchni* A ja nie mam babci crying kurde, ale niefart... ale moj ojciec dobrze gotuje... *biegnie podzrec bigosu* Moja mama w tej chwili jest po operacji, zreszta i tak nigdy nie lubila gotowac. Poki jest babcia - ja mam gotowanie z glowy. Dopiero na swieta zaczne cos robic, obowiazki w kuchni spadna na mnie i na ojca. Zawsze gotujemy razem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:12 am
Ibris EvilYuki Ibris Nu, nu, smacznego i czego tam jeszcze...
Babcia ze Slaska przyjechala to teraz znow bede tyc... Zarcie - dobra rzecz X3 *pomyka radosnie do kuchni* A ja nie mam babci crying kurde, ale niefart... ale moj ojciec dobrze gotuje... *biegnie podzrec bigosu* Moja mama w tej chwili jest po operacji, zreszta i tak nigdy nie lubila gotowac. Poki jest babcia - ja mam gotowanie z glowy. Dopiero na swieta zaczne cos robic, obowiazki w kuchni spadna na mnie i na ojca. Zawsze gotujemy razem biggrin How sweety *^^* Witam, babelku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:14 am
a co tu tak pusto? (nie żebym narzekał ;])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:15 am
karrp Moze, ze nie wszyscy umieja ladnie rysowac myszka wink To trudne dosyc. Albo nawet reka nie umieja tak, jak ty myszka XD (patrz: ja XD) niektorzy w ogole nie umieja (i nie powinni) rysowac a mysla ze jest inaczej.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:16 am
Lavagetas_heqetai a co tu tak pusto? (nie żebym narzekał ;]) Jeszcze łikend jest... Dobry ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:16 am
Lavagetas_heqetai a co tu tak pusto? (nie żebym narzekał ;]) *wraca zazerajac galaretke z bita smietana* ^^ Avsko! Galaretka+Del= Del w galaretce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:19 am
Ibris Lavagetas_heqetai a co tu tak pusto? (nie żebym narzekał ;]) Jeszcze łikend jest... Dobry ^.^salve panienko ;] widac inni mają lepsze zajecia ;D Ave Del- moglabys sie podzielic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:19 am
Adwokat.Kozy karrp Moze, ze nie wszyscy umieja ladnie rysowac myszka wink To trudne dosyc. Albo nawet reka nie umieja tak, jak ty myszka XD (patrz: ja XD) niektorzy w ogole nie umieja (i nie powinni) rysowac a mysla ze jest inaczej.. wink O, znam ja takich XD
Fakt, ze umiejetnosci mozna nabyc... ale trzeba miec "to cos".
Ale zagadalam ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:20 am
Delein Lavagetas_heqetai a co tu tak pusto? (nie żebym narzekał ;]) *wraca zazerajac galaretke z bita smietana* ^^ Avsko! Galaretka+Del= Del w galaretce rofl idac tym tokiem myslenia.. Del w galaretce => galaretka w Del smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 8:21 am
Ibris Adwokat.Kozy karrp Moze, ze nie wszyscy umieja ladnie rysowac myszka wink To trudne dosyc. Albo nawet reka nie umieja tak, jak ty myszka XD (patrz: ja XD) niektorzy w ogole nie umieja (i nie powinni) rysowac a mysla ze jest inaczej.. wink O, znam ja takich XD
Fakt, ze umiejetnosci mozna nabyc... ale trzeba miec "to cos".
Ale zagadalam ;_;dobrze ze je masz- jeszcze pokaz mi swoj cennik i może dam sie skusic na wydanie trochelektronicznych cyferek ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|