|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:19 am
Opcy ? Tak ?
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:20 am
oi oi oi przyszedlem sie przywitac i pochwalic sygnaturka a teraz ide pociac w Ragnaroka
BTW Ozz Ty jestes szatanista xp ...tak dzisiaj ksiadz na kazaniu powiedzial blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:23 am
*puff* Avsko*^^*
Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:23 am
Kiray, masz przesliczna sygnaturke smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:25 am
Delein *puff* Avsko*^^* Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl ja swojego nie moge uruchomic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:29 am
EvilYuki Delein *puff* Avsko*^^* Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl ja swojego nie moge uruchomic crying Ja moge i mam, ale nie uzywam, bo jestem leniwa i wole olowkiem pomachac... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:30 am
Kiray oi oi oi przyszedlem sie przywitac i pochwalic sygnaturka a teraz ide pociac w Ragnaroka BTW Ozz Ty jestes szatanista xp ...tak dzisiaj ksiadz na kazaniu powiedzial blaugh Zajefajna sygnatorka kiray-u ... Oi! oi! OI! oI! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:34 am
Delein *puff* Avsko*^^* Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl Jo tyz chce *_*
Dobry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:37 am
Ibris Delein *puff* Avsko*^^* Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl Jo tyz chce *_*
Dobry ^^Po paru godzinach uzytkowania stwierdzam, ze to diabelska maszyna :3 Zajebistego siga Kirayowi zrobilas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:40 am
Delein Ibris Delein *puff* Avsko*^^* Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl Jo tyz chce *_*
Dobry ^^Po paru godzinach uzytkowania stwierdzam, ze to diabelska maszyna :3 Zajebistego siga Kirayowi zrobilas ^^ Bo mi sie chlopak na quescie zasluzyl :3
Ja testowalam Pentagrama u Kage XD Do tego trzeba wprawy... Zreszta, jeden kij. I tak go chce ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:43 am
Ibris Delein Ibris Delein *puff* Avsko*^^* Dostalam tableta dostalam tableta mrgreen rofl Jo tyz chce *_*
Dobry ^^Po paru godzinach uzytkowania stwierdzam, ze to diabelska maszyna :3 Zajebistego siga Kirayowi zrobilas ^^ Bo mi sie chlopak na quescie zasluzyl :3
Ja testowalam Pentagrama u Kage XD Do tego trzeba wprawy... Zreszta, jeden kij. I tak go chce ;_;Ja Wacomika dostalam ( heart Adwokata)...i teraz podbijam PS...znaczy...aaaargh to jech an razie chyba ponad moje sily ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|