|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:01 am
degenerat witajcie bracia i siostry witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:04 am
Omega Sun degenerat witajcie bracia i siostry witaj 3nodding a co tu takie pustki techniczne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:05 am
:poof!:
witajcie!
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:08 am
degenerat Omega Sun degenerat witajcie bracia i siostry witaj 3nodding a co tu takie pustki techniczne? widocznie wszyscy maja lepsze zajecia. Zapewne sa pochlonieci przygotowaniami przedswiatecznymi ninja czesc Mirabell smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:10 am
Omega Sun degenerat Omega Sun degenerat witajcie bracia i siostry witaj 3nodding a co tu takie pustki techniczne? widocznie wszyscy maja lepsze zajecia. Zapewne sa pochlonieci przygotowaniami przedswiatecznymi ninja czesc Mirabell smile w sumie powinienem teraz ksiazke czytac... a przygotowaniami sie zajme dopiero jak do domu pojade. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:11 am
Omega Sun degenerat Omega Sun degenerat witajcie bracia i siostry witaj 3nodding a co tu takie pustki techniczne? widocznie wszyscy maja lepsze zajecia. Zapewne sa pochlonieci przygotowaniami przedswiatecznymi ninja czesc Mirabell smile ja juz swoja dzialke zrobilem - dywan odkurzony i wytrzepany okna pomyte teraz usiluje pomoc znajomym w zalogowaniu sie na gaie ale jakos mi to nie wychodzi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:12 am
Mirabell w sumie powinienem teraz ksiazke czytac... a przygotowaniami sie zajme dopiero jak do domu pojade. 3nodding Jeszcze duzo czasu na przygotowania... (zawsze sobie tak powtarzam, a potem wszystko robie w ostatniej chwili i jestem wsciekla na siebie, ze nie pomyslalam o tym wczesniej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:14 am
degenerat ja juz swoja dzialke zrobilem - dywan odkurzony i wytrzepany okna pomyte teraz usiluje pomoc znajomym w zalogowaniu sie na gaie ale jakos mi to nie wychodzi sad a z czym maja problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:16 am
Omega Sun degenerat ja juz swoja dzialke zrobilem - dywan odkurzony i wytrzepany okna pomyte teraz usiluje pomoc znajomym w zalogowaniu sie na gaie ale jakos mi to nie wychodzi sad a z czym maja problem? z tym mailem no kompletnie nie mozem tego rozgrysc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:18 am
arrow wsz cne - jeszcze raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:22 am
degenerat z tym mailem no kompletnie nie mozem tego rozgrysc sweatdrop czasem maile nie przychodza xp Moze byc tak bo: 1) konto pocztowe posiada antyspam, ktory pozarl maila (trzeba sie na ogol zalogowac do poczty ze strony i pogrzebac w folderze "spam" ) 2) mail w ogole nie zostal wyslany. Czasem mozna ich troszke oszukac- wpisac zarejestrowany nick i wybrac opcje "i forgot my password" , to powoduje wyslanie nastepnego maila rejestracyjnego Jak to nie pomoze, to wystarczy wypelnic formularz na stronie glownej i zglosic blad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:33 am
Omega Sun degenerat z tym mailem no kompletnie nie mozem tego rozgrysc sweatdrop czasem maile nie przychodza xp Moze byc tak bo: 1) konto pocztowe posiada antyspam, ktory pozarl maila (trzeba sie na ogol zalogowac do poczty ze strony i pogrzebac w folderze "spam" ) 2) mail w ogole nie zostal wyslany. Czasem mozna ich troszke oszukac- wpisac zarejestrowany nick i wybrac opcje "i forgot my password" , to powoduje wyslanie nastepnego maila rejestracyjnego Jak to nie pomoze, to wystarczy wypelnic formularz na stronie glownej i zglosic blad. a zebym to ja jeszcze czail co ty do mnie rozmawiasz xp no maja maila na wp - zreszta tak jak ja mi weszlo a im nie chce wejsc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:33 am
Omega Sun degenerat z tym mailem no kompletnie nie mozem tego rozgrysc sweatdrop czasem maile nie przychodza xp Moze byc tak bo: 1) konto pocztowe posiada antyspam, ktory pozarl maila (trzeba sie na ogol zalogowac do poczty ze strony i pogrzebac w folderze "spam" ) 2) mail w ogole nie zostal wyslany. Czasem mozna ich troszke oszukac- wpisac zarejestrowany nick i wybrac opcje "i forgot my password" , to powoduje wyslanie nastepnego maila rejestracyjnego Jak to nie pomoze, to wystarczy wypelnic formularz na stronie glownej i zglosic blad. badz mamy weekend i duzy ruch na sieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 6:45 am
degenerat Omega Sun degenerat z tym mailem no kompletnie nie mozem tego rozgrysc sweatdrop czasem maile nie przychodza xp Moze byc tak bo: 1) konto pocztowe posiada antyspam, ktory pozarl maila (trzeba sie na ogol zalogowac do poczty ze strony i pogrzebac w folderze "spam" ) 2) mail w ogole nie zostal wyslany. Czasem mozna ich troszke oszukac- wpisac zarejestrowany nick i wybrac opcje "i forgot my password" , to powoduje wyslanie nastepnego maila rejestracyjnego Jak to nie pomoze, to wystarczy wypelnic formularz na stronie glownej i zglosic blad. a zebym to ja jeszcze czail co ty do mnie rozmawiasz xp no maja maila na wp - zreszta tak jak ja mi weszlo a im nie chce wejsc crying niech zaloza konto na interii tam szybko meile przychodza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|