|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:51 am
karrp Ozzwald karrp EvilYuki Nie bede oryginalna, jak napisze, ze nienaiwdze tego, ze w sklepach choinki stoja juz w polowie listopada XP Tia, w tym roku sprzedawcy poszli na calosc i sprzedawali bombki juz w pazdzierniku. Niedlugo przeniosa sie na lipiec, a potem w ogole nie beda ich z polek zdejmowac... kiedy kupuje to jest nie istotne... wazne kiedy sie je wiesza... mam prawo kupowac to co chce, kiedy chce... Chodzilo mi o to, ze na wszystko jest czas i pora, a bombki do lipca tak nie bardzo... jak najbardziej na bombki jest zawsze czas... co do choinki moge sie zgodzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:52 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile EvilYuki Nie bede oryginalna, jak napisze, ze nienaiwdze tego, ze w sklepach choinki stoja juz w polowie listopada XP rofl albo swiateczne pioseenki lecace w marketach jakos na poczatku listopada rofl mrgreen twisted podsune jedno z rozwiazan... nie chodzic do supermarketow... kiedys ich nie bylo i jakos ludzie sobe dawali rade... stressed ale jak Cie tam sila zacigaja to nie masz wyjscia esz twisted mam ukonczone 18 lat... mam dowod... czyli jestem osoba fizyczna.... posiadam wszelkie prawa i nikt na sile mnie nie ciagnie bo nie moze... osoba fizyczna jestes od momentu urodzenia, i posiadasz zdolnosc prawna ale od 18 troku masz pełna zdolnosc do czynnosci prawnych biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:52 am
karrp Ozzwald karrp EvilYuki Nie bede oryginalna, jak napisze, ze nienaiwdze tego, ze w sklepach choinki stoja juz w polowie listopada XP Tia, w tym roku sprzedawcy poszli na calosc i sprzedawali bombki juz w pazdzierniku. Niedlugo przeniosa sie na lipiec, a potem w ogole nie beda ich z polek zdejmowac... kiedy kupuje to jest nie istotne... wazne kiedy sie je wiesza... mam prawo kupowac to co chce, kiedy chce... Chodzilo mi o to, ze na wszystko jest czas i pora, a bombki do lipca tak nie bardzo... nie ma wyjscia..... rynek wymaga....... pospierfdalam.... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:53 am
BeeWolf_san Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile EvilYuki Nie bede oryginalna, jak napisze, ze nienaiwdze tego, ze w sklepach choinki stoja juz w polowie listopada XP rofl albo swiateczne pioseenki lecace w marketach jakos na poczatku listopada rofl mrgreen twisted podsune jedno z rozwiazan... nie chodzic do supermarketow... kiedys ich nie bylo i jakos ludzie sobe dawali rade... stressed ale jak Cie tam sila zacigaja to nie masz wyjscia esz twisted mam ukonczone 18 lat... mam dowod... czyli jestem osoba fizyczna.... posiadam wszelkie prawa i nikt na sile mnie nie ciagnie bo nie moze... osoba fizyczna jestes od momentu urodzenia, i posiadasz zdolnosc prawna ale od 18 troku masz pełna zdolnosc do czynnosci prawnych biggrin nie filozuj.. ja studiuje informatyke... mam tylko elementy prawa spolek hadlowych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:55 am
crying mam tylko 462025 plikow na kompie... (nie liczac czesci gdzie jest linux) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:55 am
Ozzwald nie filozuj.. ja studiuje informatyke... mam tylko elementy prawa spolek hadlowych blaugh Wybacz zboczenie zawodowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:02 am
Ozzwald crying mam tylko 462025 plikow na kompie... (nie liczac czesci gdzie jest linux) crying Przejebane, ja bym sobie zrobił krzywde na twoim miejscu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:04 am
BeeWolf_san Ozzwald crying mam tylko 462025 plikow na kompie... (nie liczac czesci gdzie jest linux) crying Przejebane, ja bym sobie zrobił krzywde na twoim miejscu. zrobil bym... ale wtedy zostane usmiercony przez pewna osobke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:05 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald crying mam tylko 462025 plikow na kompie... (nie liczac czesci gdzie jest linux) crying Przejebane, ja bym sobie zrobił krzywde na twoim miejscu. zrobil bym... ale wtedy zostane usmiercony przez pewna osobke... To dalej w szczegoły nie wnikam biggrin rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:55 am
o kutfa co za nudy _ _" juz nawet tu mnie przywloklo, lecz i tak nikogo niema/nic sie nie dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:56 am
witajcie bracia i siostry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 5:59 am
crazy chaz o kutfa co za nudy _ _" juz nawet tu mnie przywloklo, lecz i tak nikogo niema/nic sie nie dzieje... wygladasz... "ciekawie" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|