Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21659 21660 21661 21662 21663 21664 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:51 am

karrp
Ozzwald
karrp
EvilYuki

Nie bede oryginalna, jak napisze, ze nienaiwdze tego, ze w sklepach choinki stoja juz w polowie listopada XP

Tia, w tym roku sprzedawcy poszli na calosc i sprzedawali bombki juz w pazdzierniku. Niedlugo przeniosa sie na lipiec, a potem w ogole nie beda ich z polek zdejmowac...
kiedy kupuje to jest nie istotne... wazne kiedy sie je wiesza...
mam prawo kupowac to co chce, kiedy chce...

Chodzilo mi o to, ze na wszystko jest czas i pora, a bombki do lipca tak nie bardzo...
jak najbardziej na bombki jest zawsze czas... co do choinki moge sie zgodzic...
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:52 am

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
EvilYuki

Nie bede oryginalna, jak napisze, ze nienaiwdze tego, ze w sklepach choinki stoja juz w polowie listopada XP
rofl albo swiateczne pioseenki lecace w marketach jakos na poczatku listopada rofl mrgreen twisted
podsune jedno z rozwiazan... nie chodzic do supermarketow... kiedys ich nie bylo i jakos ludzie sobe dawali rade...
stressed ale jak Cie tam sila zacigaja to nie masz wyjscia esz twisted
mam ukonczone 18 lat... mam dowod... czyli jestem osoba fizyczna.... posiadam wszelkie prawa i nikt na sile mnie nie ciagnie bo nie moze...

osoba fizyczna jestes od momentu urodzenia, i posiadasz zdolnosc prawna ale od 18 troku masz pełna zdolnosc do czynnosci prawnych biggrin

BeeWolf_san

opcy

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:52 am

karrp
Ozzwald
karrp
EvilYuki

Tia, w tym roku sprzedawcy poszli na calosc i sprzedawali bombki juz w pazdzierniku. Niedlugo przeniosa sie na lipiec, a potem w ogole nie beda ich z polek zdejmowac...
kiedy kupuje to jest nie istotne... wazne kiedy sie je wiesza...
mam prawo kupowac to co chce, kiedy chce...

Chodzilo mi o to, ze na wszystko jest czas i pora, a bombki do lipca tak nie bardzo...
nie ma wyjscia..... rynek wymaga.......

pospierfdalam.... nara
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:53 am

BeeWolf_san
Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
EvilYuki

rofl albo swiateczne pioseenki lecace w marketach jakos na poczatku listopada rofl mrgreen twisted
podsune jedno z rozwiazan... nie chodzic do supermarketow... kiedys ich nie bylo i jakos ludzie sobe dawali rade...
stressed ale jak Cie tam sila zacigaja to nie masz wyjscia esz twisted
mam ukonczone 18 lat... mam dowod... czyli jestem osoba fizyczna.... posiadam wszelkie prawa i nikt na sile mnie nie ciagnie bo nie moze...

osoba fizyczna jestes od momentu urodzenia, i posiadasz zdolnosc prawna ale od 18 troku masz pełna zdolnosc do czynnosci prawnych biggrin
nie filozuj.. ja studiuje informatyke... mam tylko elementy prawa spolek hadlowych blaugh

Ozzwald

Ozzwald

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:55 am

crying mam tylko 462025 plikow na kompie... (nie liczac czesci gdzie jest linux) crying
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:55 am

Ozzwald
nie filozuj.. ja studiuje informatyke... mam tylko elementy prawa spolek hadlowych blaugh

Wybacz zboczenie zawodowe.

BeeWolf_san

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:02 am

Ozzwald
crying mam tylko 462025 plikow na kompie... (nie liczac czesci gdzie jest linux) crying

Przejebane, ja bym sobie zrobił krzywde na twoim miejscu.
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:04 am

BeeWolf_san
Ozzwald

zrobil bym... ale wtedy zostane usmiercony przez pewna osobke...

Ozzwald

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:05 am

Ozzwald
BeeWolf_san
Ozzwald

zrobil bym... ale wtedy zostane usmiercony przez pewna osobke...

To dalej w szczegoły nie wnikam biggrin rolleyes
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:19 am

ajmbek.........

u u!

opcy

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:21 am

opcy
ajmbek.........

u u!

U U uuu porywajace.
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:39 am

czesc ninja

Omega Sun
Captain

crazy chaz

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:55 am

o kutfa co za nudy _ _" juz nawet tu mnie przywloklo, lecz i tak nikogo niema/nic sie nie dzieje...
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:56 am

witajcie bracia i siostry

degenerat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 5:59 am

crazy chaz
o kutfa co za nudy _ _" juz nawet tu mnie przywloklo, lecz i tak nikogo niema/nic sie nie dzieje...

wygladasz... "ciekawie" xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21659 21660 21661 21662 21663 21664 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games