Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21655 21656 21657 21658 21659 21660 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lucjusz

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:23 am

EvilYuki
Ja jesssstem blaugh

Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel.
hahahahah rofl rofl witaj ja tez juz drugi rok ciagne w tych samych butach xd xd sa beznadziejne cry xd
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:24 am

Lucjusz
EvilYuki
Ja jesssstem blaugh

Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel.
hahahahah rofl rofl witaj ja tez juz drugi rok ciagne w tych samych butach xd xd sa beznadziejne cry xd

A ja swoje glanki kocham heart Tylko sa troche rozwalone, ale... XD

EvilYuki
Crew

Lucjusz

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:28 am

EvilYuki
Lucjusz
EvilYuki
Ja jesssstem blaugh

A ja swoje glanki kocham heart Tylko sa troche rozwalone, ale... XD

ja mam trapery czy cokolwiek to jest ... jedno jest wiadome(tu sie powyuze) SA BEZNADZIEJNE ninja czrne moja noga wyglada jak bym nosila buty dzieciece xp xp ale dos o butach ... jak tam atmoswera swiateczna... rofl rofl ninja
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:32 am

Lucjusz
ale dos o butach ... jak tam atmoswera swiateczna... rofl rofl ninja

Choinka: jest.
Prezenty dla rodziny: są
Bigos: Ugotowany, wczoraj podzeralam XD
Pierogi: Kupujemy roznych firm i probujemy, ktore smakuja najbardziej domowo, coby przywiezc na wigilie jako "recznie robione"
Miesko: Marynuje sie XD
Sledzie: czekaja na swa kolej
Oplatek: juz chodzily te malpy wiec mam XD

Wiekszosc zaliczona :3

EvilYuki
Crew

Lucjusz

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:37 am

EvilYuki
Lucjusz
ale dos o butach ... jak tam atmoswera swiateczna... rofl rofl ninja

Choinka: jest.
Prezenty dla rodziny: są
Bigos: Ugotowany, wczoraj podzeralam XD
Pierogi: Kupujemy roznych firm i probujemy, ktore smakuja najbardziej domowo, coby przywiezc na wigilie jako "recznie robione"
Miesko: Marynuje sie XD
Sledzie: czekaja na swa kolej
Oplatek: juz chodzily te malpy wiec mam XD

Wiekszosc zaliczona :3

WOW xd ja dopiero przerabial wczoraj trzepanie dywanow xd xd xd swiateczne pozatki tydzien przed swietami nie oplaca sie nic marynowac ,piec albo gotowac bo niedoczeka do swiat z tymi czrnymi dziurami ktore pochlaniaja wszystko czyli moim bratem i ojcem... pozatym jestem zaszokowana umiesz ugotowac bigos...z moich dotychczasowych dokonan to zupka chinska w 3 min i jajecznic rofl rofl rofl
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:41 am

Lucjusz

WOW xd ja dopiero przerabial wczoraj trzepanie dywanow xd xd xd swiateczne pozatki tydzien przed swietami nie oplaca sie nic marynowac ,piec albo gotowac bo niedoczeka do swiat z tymi czrnymi dziurami ktore pochlaniaja wszystko czyli moim bratem i ojcem... pozatym jestem zaszokowana umiesz ugotowac bigos...z moich dotychczasowych dokonan to zupka chinska w 3 min i jajecznic rofl rofl rofl

Swiateczne porzadki robilam pod koniec listopada, gdy to komisja chodzila sprawdzala stan budynku... matka mnie pogonila XD
Wbrew pozorom, bigos ugotowal moj ojciec XD ugotowal go duzo, bo wie, ze czarna dziura (czyli ja) do swiat zezre polowe XD

EvilYuki
Crew

Lucjusz

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:45 am

EvilYuki
Lucjusz

Swiateczne porzadki robilam pod koniec listopada, gdy to komisja chodzila sprawdzala stan budynku... matka mnie pogonila XD
Wbrew pozorom, bigos ugotowal moj ojciec XD ugotowal go duzo, bo wie, ze czarna dziura (czyli ja) do swiat zezre polowe XD
hahahahahahahahahahahahaha rofl rofl rofl tez lubie bigos wink ..... masz fajny profil whee sorki ze cie zanudzam swoja nudna konwersacja ale mam jakis taki nastruj cool rofl rofl
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:46 am

Lucjusz

hahahahahahahahahahahahaha rofl rofl rofl tez lubie bigos wink ..... masz fajny profil whee sorki ze cie zanudzam swoja nudna konwersacja ale mam jakis taki nastruj cool rofl rofl

Dobry bigos nie jest ZLY!!! XD

Moj profil jest skads zerzniety...o, wlasnie, z damrowych profili do profili w gai XD aczkolwiek chyba zmienie, bo... bo ten jest taki nieczytellllny... XD

Zanudzaj, zanudzaj XD prosze bardzo :3

EvilYuki
Crew

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:47 am

Lucjusz
EvilYuki
Lucjusz

E tam nudna XD Ja tak slucham i slucham, az Wam zazdroszcze (przynajmniej 50% z Was), bo mama przed chwila taka zrezygnowana przyszla do mnie z pytaniem "A czy musimy w tym roku ubierac choinke...?". evil
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:51 am

muisze juz niestety konczyc bo moj braciak zaczyna mnie szantazowac evil crying stare

Lucjusz

Ozzwald

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:53 am

dzien dobry..
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:55 am

Lucjusz
muisze juz niestety konczyc bo moj braciak zaczyna mnie szantazowac evil crying stare

Papapa! Nie daj sie XD

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:58 am

Ozzwald
dzien dobry..

Nie wiem czy dobry, ale dzien wink
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:59 am

karrp

E tam nudna XD Ja tak slucham i slucham, az Wam zazdroszcze (przynajmniej 50% z Was), bo mama przed chwila taka zrezygnowana przyszla do mnie z pytaniem "A czy musimy w tym roku ubierac choinke...?". evil

W zeszlym roku nie miala choinki tylko stroik na scianie... powod byl prosty... mielismy w domu polrocznego kota, ktory rzuca sie na wszystko co popadnie...

teraz mamy polrocznego psa i poltorarocznego kota... kot sie nie rzuca, pies do chinki, co stoi na stoliku nie dosiega XD

EvilYuki
Crew

Ozzwald

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 4:00 am

karrp
Ozzwald
dzien dobry..

Nie wiem czy dobry, ale dzien wink
caly zwrot uznaje jako grzecznosciowy, a nie opisujacy stan rzeczy....
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21655 21656 21657 21658 21659 21660 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games