|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:23 am
EvilYuki Ja jesssstem blaugh Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel. hahahahah rofl rofl witaj ja tez juz drugi rok ciagne w tych samych butach xd xd sa beznadziejne cry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:24 am
Lucjusz EvilYuki Ja jesssstem blaugh Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel. hahahahah rofl rofl witaj ja tez juz drugi rok ciagne w tych samych butach xd xd sa beznadziejne cry xd A ja swoje glanki kocham heart Tylko sa troche rozwalone, ale... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:28 am
EvilYuki Lucjusz EvilYuki Ja jesssstem blaugh Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel. hahahahah rofl rofl witaj ja tez juz drugi rok ciagne w tych samych butach xd xd sa beznadziejne cry xd A ja swoje glanki kocham heart Tylko sa troche rozwalone, ale... XD ja mam trapery czy cokolwiek to jest ... jedno jest wiadome(tu sie powyuze) SA BEZNADZIEJNE ninja czrne moja noga wyglada jak bym nosila buty dzieciece xp xp ale dos o butach ... jak tam atmoswera swiateczna... rofl rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:32 am
Lucjusz ale dos o butach ... jak tam atmoswera swiateczna... rofl rofl ninja Choinka: jest. Prezenty dla rodziny: są Bigos: Ugotowany, wczoraj podzeralam XD Pierogi: Kupujemy roznych firm i probujemy, ktore smakuja najbardziej domowo, coby przywiezc na wigilie jako "recznie robione" Miesko: Marynuje sie XD Sledzie: czekaja na swa kolej Oplatek: juz chodzily te malpy wiec mam XD Wiekszosc zaliczona :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:37 am
EvilYuki Lucjusz ale dos o butach ... jak tam atmoswera swiateczna... rofl rofl ninja Choinka: jest. Prezenty dla rodziny: są Bigos: Ugotowany, wczoraj podzeralam XD Pierogi: Kupujemy roznych firm i probujemy, ktore smakuja najbardziej domowo, coby przywiezc na wigilie jako "recznie robione" Miesko: Marynuje sie XD Sledzie: czekaja na swa kolej Oplatek: juz chodzily te malpy wiec mam XD Wiekszosc zaliczona :3 WOW xd ja dopiero przerabial wczoraj trzepanie dywanow xd xd xd swiateczne pozatki tydzien przed swietami nie oplaca sie nic marynowac ,piec albo gotowac bo niedoczeka do swiat z tymi czrnymi dziurami ktore pochlaniaja wszystko czyli moim bratem i ojcem... pozatym jestem zaszokowana umiesz ugotowac bigos...z moich dotychczasowych dokonan to zupka chinska w 3 min i jajecznic rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:41 am
Lucjusz WOW xd ja dopiero przerabial wczoraj trzepanie dywanow xd xd xd swiateczne pozatki tydzien przed swietami nie oplaca sie nic marynowac ,piec albo gotowac bo niedoczeka do swiat z tymi czrnymi dziurami ktore pochlaniaja wszystko czyli moim bratem i ojcem... pozatym jestem zaszokowana umiesz ugotowac bigos...z moich dotychczasowych dokonan to zupka chinska w 3 min i jajecznic rofl rofl rofl Swiateczne porzadki robilam pod koniec listopada, gdy to komisja chodzila sprawdzala stan budynku... matka mnie pogonila XD Wbrew pozorom, bigos ugotowal moj ojciec XD ugotowal go duzo, bo wie, ze czarna dziura (czyli ja) do swiat zezre polowe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:45 am
EvilYuki Lucjusz WOW xd ja dopiero przerabial wczoraj trzepanie dywanow xd xd xd swiateczne pozatki tydzien przed swietami nie oplaca sie nic marynowac ,piec albo gotowac bo niedoczeka do swiat z tymi czrnymi dziurami ktore pochlaniaja wszystko czyli moim bratem i ojcem... pozatym jestem zaszokowana umiesz ugotowac bigos...z moich dotychczasowych dokonan to zupka chinska w 3 min i jajecznic rofl rofl rofl Swiateczne porzadki robilam pod koniec listopada, gdy to komisja chodzila sprawdzala stan budynku... matka mnie pogonila XD Wbrew pozorom, bigos ugotowal moj ojciec XD ugotowal go duzo, bo wie, ze czarna dziura (czyli ja) do swiat zezre polowe XD hahahahahahahahahahahahaha rofl rofl rofl tez lubie bigos wink ..... masz fajny profil whee sorki ze cie zanudzam swoja nudna konwersacja ale mam jakis taki nastruj cool rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:46 am
Lucjusz hahahahahahahahahahahahaha rofl rofl rofl tez lubie bigos wink ..... masz fajny profil whee sorki ze cie zanudzam swoja nudna konwersacja ale mam jakis taki nastruj cool rofl rofl Dobry bigos nie jest ZLY!!! XD Moj profil jest skads zerzniety...o, wlasnie, z damrowych profili do profili w gai XD aczkolwiek chyba zmienie, bo... bo ten jest taki nieczytellllny... XD Zanudzaj, zanudzaj XD prosze bardzo :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:47 am
Lucjusz EvilYuki Lucjusz WOW xd ja dopiero przerabial wczoraj trzepanie dywanow xd xd xd swiateczne pozatki tydzien przed swietami nie oplaca sie nic marynowac ,piec albo gotowac bo niedoczeka do swiat z tymi czrnymi dziurami ktore pochlaniaja wszystko czyli moim bratem i ojcem... pozatym jestem zaszokowana umiesz ugotowac bigos...z moich dotychczasowych dokonan to zupka chinska w 3 min i jajecznic rofl rofl rofl Swiateczne porzadki robilam pod koniec listopada, gdy to komisja chodzila sprawdzala stan budynku... matka mnie pogonila XD Wbrew pozorom, bigos ugotowal moj ojciec XD ugotowal go duzo, bo wie, ze czarna dziura (czyli ja) do swiat zezre polowe XD hahahahahahahahahahahahaha rofl rofl rofl tez lubie bigos wink ..... masz fajny profil whee sorki ze cie zanudzam swoja nudna konwersacja ale mam jakis taki nastruj cool rofl rofl E tam nudna XD Ja tak slucham i slucham, az Wam zazdroszcze (przynajmniej 50% z Was), bo mama przed chwila taka zrezygnowana przyszla do mnie z pytaniem "A czy musimy w tym roku ubierac choinke...?". evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:51 am
muisze juz niestety konczyc bo moj braciak zaczyna mnie szantazowac evil crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:55 am
Lucjusz muisze juz niestety konczyc bo moj braciak zaczyna mnie szantazowac evil crying stare Papapa! Nie daj sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:58 am
Nie wiem czy dobry, ale dzien wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:59 am
karrp E tam nudna XD Ja tak slucham i slucham, az Wam zazdroszcze (przynajmniej 50% z Was), bo mama przed chwila taka zrezygnowana przyszla do mnie z pytaniem "A czy musimy w tym roku ubierac choinke...?". evil W zeszlym roku nie miala choinki tylko stroik na scianie... powod byl prosty... mielismy w domu polrocznego kota, ktory rzuca sie na wszystko co popadnie... teraz mamy polrocznego psa i poltorarocznego kota... kot sie nie rzuca, pies do chinki, co stoi na stoliku nie dosiega XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 4:00 am
karrp Nie wiem czy dobry, ale dzien wink caly zwrot uznaje jako grzecznosciowy, a nie opisujacy stan rzeczy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|