Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21654 21655 21656 21657 21658 21659 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Tomir

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 4:21 pm

Autark
Tomir
jak mozesz trzezwiec toz to heretyzm (na stos z nim!!!) xd

mrgreen no dobra, lece sie uczyc
jaasne tak to sie teraz nazywa twisted
jutro jest niedziela xd mow ze idziesz trzezwiec anie mi tu jakies kocoboĊ‚y wciskasz
narka
ide na rybkl
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 9:50 pm

sa jakies ranne ptaszki? nie ma !? a szkoda crying

Tomir

Nightcatt

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 11:49 pm

Tomir
ninja
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 1:17 am

Tomir

No ja jestem crying

EvilYuki
Crew

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 2:04 am

Ja tez jestem, ale nie tak znowuz rano. :3
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 2:55 am

ninja stare ninja

Lucjusz

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 2:56 am

Lucjusz
ninja stare ninja

No wlasnie... domokun
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 2:59 am

karrp
Lucjusz
ninja stare ninja

No wlasnie... domokun
witaj smile widze ze nie tylko ja siedze wte niedzielne poludnie na gai wink

Lucjusz

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:02 am

Lucjusz
karrp
Lucjusz
ninja stare ninja

No wlasnie... domokun

Ano nie tylko ty smile A jutro znowu trzeba bedzie wyjsc z domu, zeby te kilka godzin sie w szkole przemeczyc sad
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:05 am

karrp
Lucjusz
karrp
Lucjusz
ninja stare ninja

No wlasnie... domokun

Ano nie tylko ty smile A jutro znowu trzeba bedzie wyjsc z domu, zeby te kilka godzin sie w szkole przemeczyc sad
ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl

Lucjusz

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:07 am

Lucjusz
ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl

Moze beda tansze rofl Ja w tym roku nie mam nawet za co kupic prezentow...
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:11 am

karrp
Lucjusz

to przynajmniej moze dostaniesz jakis prezet... ja naprzyklad co roku od ciotki dostaje to samo... zestaw Niva... sweatdrop sweatdrop sweatdrop rofl rofl ... watpie zebym w czerwcu znalazla gdzies buty zimowe...nakupowalam sobie na wysokim opcasie butow a teraz wyjsc w takich butach na dwor rowna sie samobujstwu xd xd rofl rofl a dodatkowo hipotermi...

Lucjusz

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:13 am

Lucjusz
karrp
Lucjusz

to przynajmniej moze dostaniesz jakis prezet... ja naprzyklad co roku od ciotki dostaje to samo... zestaw Niva... sweatdrop sweatdrop sweatdrop rofl rofl ... watpie zebym w czerwcu znalazla gdzies buty zimowe...nakupowalam sobie na wysokim opcasie butow a teraz wyjsc w takich butach na dwor rowna sie samobujstwu xd xd rofl rofl a dodatkowo hipotermi...

W czerwcu gdzie zimowe buty? Na alasce...? ;P Moze dostane, nie wiem, nie szukalam jeszcze... wink
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:17 am

karrp
Lucjusz
karrp
Lucjusz

W czerwcu gdzie zimowe buty? Na alasce...? ;P Moze dostane, nie wiem, nie szukalam jeszcze... wink
czy u ciebie tez swieta to wyjatkowy okres w roku rofl rofl ja np. rok temu bylam wszoku to byly pierwsze normalne swieta w moim zyciu eek eek bylam zaszokowana zazwyczaj jak sie cala rodzinka zbieze zaraz sa jakies klutni i urazy z przed lat... confused xd

Lucjusz

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 3:22 am

Ja jesssstem blaugh

Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21654 21655 21656 21657 21658 21659 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games