|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:21 pm
Autark Tomir jak mozesz trzezwiec toz to heretyzm (na stos z nim!!!) xd mrgreen no dobra, lece sie uczyc jaasne tak to sie teraz nazywa twisted jutro jest niedziela xd mow ze idziesz trzezwiec anie mi tu jakies kocoboĊy wciskasz narka ide na rybkl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:50 pm
sa jakies ranne ptaszki? nie ma !? a szkoda crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:49 pm
Tomir sa jakies ranne ptaszki? nie ma !? a szkoda crying ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 1:17 am
Tomir sa jakies ranne ptaszki? nie ma !? a szkoda crying No ja jestem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:04 am
Ja tez jestem, ale nie tak znowuz rano. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:59 am
witaj smile widze ze nie tylko ja siedze wte niedzielne poludnie na gai wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:02 am
Lucjusz witaj smile widze ze nie tylko ja siedze wte niedzielne poludnie na gai wink Ano nie tylko ty smile A jutro znowu trzeba bedzie wyjsc z domu, zeby te kilka godzin sie w szkole przemeczyc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:05 am
karrp Lucjusz witaj smile widze ze nie tylko ja siedze wte niedzielne poludnie na gai wink Ano nie tylko ty smile A jutro znowu trzeba bedzie wyjsc z domu, zeby te kilka godzin sie w szkole przemeczyc sad ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:07 am
Lucjusz ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl Moze beda tansze rofl Ja w tym roku nie mam nawet za co kupic prezentow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:11 am
karrp Lucjusz ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl Moze beda tansze rofl Ja w tym roku nie mam nawet za co kupic prezentow... to przynajmniej moze dostaniesz jakis prezet... ja naprzyklad co roku od ciotki dostaje to samo... zestaw Niva... sweatdrop sweatdrop sweatdrop rofl rofl ... watpie zebym w czerwcu znalazla gdzies buty zimowe...nakupowalam sobie na wysokim opcasie butow a teraz wyjsc w takich butach na dwor rowna sie samobujstwu xd xd rofl rofl a dodatkowo hipotermi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:13 am
Lucjusz karrp Lucjusz ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl Moze beda tansze rofl Ja w tym roku nie mam nawet za co kupic prezentow... to przynajmniej moze dostaniesz jakis prezet... ja naprzyklad co roku od ciotki dostaje to samo... zestaw Niva... sweatdrop sweatdrop sweatdrop rofl rofl ... watpie zebym w czerwcu znalazla gdzies buty zimowe...nakupowalam sobie na wysokim opcasie butow a teraz wyjsc w takich butach na dwor rowna sie samobujstwu xd xd rofl rofl a dodatkowo hipotermi... W czerwcu gdzie zimowe buty? Na alasce...? ;P Moze dostane, nie wiem, nie szukalam jeszcze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:17 am
karrp Lucjusz karrp Lucjusz ja bede miala wykladyod 10 do 17 crying crying crying i kolosa crying crying a nadodatek jestem juz splukana wydalam cala kase na prezety... xd xd i tak znowu czlowiek sobie nic nie kupil crying od 3 miesiecy kupuje sobie buty na zime ....pewnie w czerwcu sobie kupie rofl rofl rofl Moze beda tansze rofl Ja w tym roku nie mam nawet za co kupic prezentow... to przynajmniej moze dostaniesz jakis prezet... ja naprzyklad co roku od ciotki dostaje to samo... zestaw Niva... sweatdrop sweatdrop sweatdrop rofl rofl ... watpie zebym w czerwcu znalazla gdzies buty zimowe...nakupowalam sobie na wysokim opcasie butow a teraz wyjsc w takich butach na dwor rowna sie samobujstwu xd xd rofl rofl a dodatkowo hipotermi... W czerwcu gdzie zimowe buty? Na alasce...? ;P Moze dostane, nie wiem, nie szukalam jeszcze... wink czy u ciebie tez swieta to wyjatkowy okres w roku rofl rofl ja np. rok temu bylam wszoku to byly pierwsze normalne swieta w moim zyciu eek eek bylam zaszokowana zazwyczaj jak sie cala rodzinka zbieze zaraz sa jakies klutni i urazy z przed lat... confused xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:22 am
Ja jesssstem blaugh
Buty zimowe mam od dwoch lat te same... zacnych Yukiego i Yoko, dwa glany firmy Steel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|