|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 3:59 pm
Autark Twisted_Exile nienabijam ja tu nie widze nic nie fair twisted a ja widze ... to znaczy nie widze ... to znaczy chcialbym zobaczyc ... obiadek crying O.o dobra ide spac dobranoc wszystkim twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:00 pm
karrp Autark karrp Autark Poradzimy sobie bez groszku 4laugh (nie stac mnie na groszek - zbieram na sylwestra) Szkoda Ci 2-3 zl? sad Bu. No nie smuc mordke sad *probuje przytulic* *daje sie przytulic* nie smuce, tylko glodna jestem... ja tez slonko, no nic, majonez i herbatka to juz dobry poczatek wink *przyciaga do siebie* *lap za posladki whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:01 pm
Tomir siermanko dawno mnie tu nie bylo hlehle z pol roku chyba hle hle xd siesdze u kumpla na nocce i dorwalem sie do kompa a oni w tekkena graja i browary popijaja biggrin piwo confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:03 pm
Autark karrp Autark karrp Autark Poradzimy sobie bez groszku 4laugh (nie stac mnie na groszek - zbieram na sylwestra) Szkoda Ci 2-3 zl? sad Bu. No nie smuc mordke sad *probuje przytulic* *daje sie przytulic* nie smuce, tylko glodna jestem... ja tez slonko, no nic, majonez i herbatka to juz dobry poczatek wink *przyciaga do siebie* *lap za posladki whee * Ej, gdzie z lapami... Dobra, ide spac... (SAMA! ;P) Papa wszystkim! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm
Twisted_Exile Autark Twisted_Exile nienabijam ja tu nie widze nic nie fair twisted a ja widze ... to znaczy nie widze ... to znaczy chcialbym zobaczyc ... obiadek crying O.o dobra ide spac dobranoc wszystkim twisted dobranoc(ka) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm
juz nawet biednego studenta nikt nie chce dorzywiac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:05 pm
Autark Tomir siermanko dawno mnie tu nie bylo hlehle z pol roku chyba hle hle xd siesdze u kumpla na nocce i dorwalem sie do kompa a oni w tekkena graja i browary popijaja biggrin piwo confused piwo to moje paliwo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:06 pm
Tomir Autark Tomir siermanko dawno mnie tu nie bylo hlehle z pol roku chyba hle hle xd siesdze u kumpla na nocce i dorwalem sie do kompa a oni w tekkena graja i browary popijaja biggrin piwo confused piwo to moje paliwo rofl spirytus jest tanszy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:08 pm
Autark Tomir Autark Tomir siermanko dawno mnie tu nie bylo hlehle z pol roku chyba hle hle xd siesdze u kumpla na nocce i dorwalem sie do kompa a oni w tekkena graja i browary popijaja biggrin piwo confused piwo to moje paliwo rofl spirytus jest tanszy mrgreen ciekawe jak gralbys w tekkena po spuirytusie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:09 pm
Tomir Autark Tomir Autark Tomir siermanko dawno mnie tu nie bylo hlehle z pol roku chyba hle hle xd siesdze u kumpla na nocce i dorwalem sie do kompa a oni w tekkena graja i browary popijaja biggrin piwo confused piwo to moje paliwo rofl spirytus jest tanszy mrgreen ciekawe jak gralbys w tekkena po spuirytusie xp inaczej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:10 pm
Autark Tomir Autark Tomir Autark Tomir siermanko dawno mnie tu nie bylo hlehle z pol roku chyba hle hle xd siesdze u kumpla na nocce i dorwalem sie do kompa a oni w tekkena graja i browary popijaja biggrin piwo confused piwo to moje paliwo rofl spirytus jest tanszy mrgreen ciekawe jak gralbys w tekkena po spuirytusie xp inaczej whee na pewno styl pijanego mistrza rulez rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:14 pm
Tomir Autark Tomir Autark spirytus jest tanszy mrgreen ciekawe jak gralbys w tekkena po spuirytusie xp inaczej whee na pewno styl pijanego mistrza rulez rofl hm, asz nostalgicznie zrobilo mi sie na serduchu, kiedy to ja ostatnio gralem na konsolce sweatdrop a kiedy to ja ostatni raz pilem ... a no dzisiaj (chyba trzeba zaczac trzezwiec whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:15 pm
jwest tam kto!? (CZUJE SIE JAK W SILENT HILL) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:17 pm
jak mozesz trzezwiec toz to heretyzm (na stos z nim!!!) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:18 pm
Tomir jak mozesz trzezwiec toz to heretyzm (na stos z nim!!!) xd mrgreen no dobra, lece sie uczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|