|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:41 pm
karrp Koktajl z kota? Zeby potem miec klaki w gardle? Nigdy... ale to sie robi tak ze sie go zakopuje tak ze tylko ogon wystaje z ziemi...... i po jakimstam czasie sie tylko odlamuje ogon i wklada slomke...... a z kota to najsmaczniejsze jest ksero.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:42 pm
opcy karrp Koktajl z kota? Zeby potem miec klaki w gardle? Nigdy... ale to sie robi tak ze sie go zakopuje tak ze tylko ogon wystaje z ziemi...... i po jakimstam czasie sie tylko odlamuje ogon i wklada slomke...... a z kota to najsmaczniejsze jest ksero..... "wszyscy moi koledzy jedza koty... i ja.. chce zjesc!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:42 pm
PointZer0 A ja przez ostatnie 4 lata grałem w ]I[ pod OSP. Jakbyśzobaczył mojego configa to byś chyba mnie zamordował łyżeczkado lod�w. Powiedzmy że minie trochęczasu zanim przypomnę sobie fizykę Kr�la. ja w 3 gralem tylko troche i tylko pod CPM..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:44 pm
opcy PointZer0 A ja przez ostatnie 4 lata grałem w ]I[ pod OSP. Jakbyśzobaczył mojego configa to byś chyba mnie zamordował łyżeczkado lod�w. Powiedzmy że minie trochęczasu zanim przypomnę sobie fizykę Kr�la. ja w 3 gralem tylko troche i tylko pod CPM.. CPM też liznąłem, ale niewiele... z tydzień pograłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:47 pm
PointZer0 opcy PointZer0 A ja przez ostatnie 4 lata grałem w ]I[ pod OSP. Jakbyśzobaczył mojego configa to byś chyba mnie zamordował łyżeczkado lod�w. Powiedzmy że minie trochęczasu zanim przypomnę sobie fizykę Kr�la. ja w 3 gralem tylko troche i tylko pod CPM.. CPM też liznąłem, ale niewiele... z tydzień pograłem... a co do konfigu to ja mam niesamowicie prostacki....... najbardziej rozbudowany fragment to dwa aliasy..... alias gran "impulse 6 ;wait ;+attack ;wait ;-attack ;wait ;impulse 7 " alias siek "impulse 7 ;wait ;+attack ;wait ;-attack ;wait ;impulse 1 "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:48 pm
opcy PointZer0 opcy PointZer0 A ja przez ostatnie 4 lata grałem w ]I[ pod OSP. Jakbyśzobaczył mojego configa to byś chyba mnie zamordował łyżeczkado lod�w. Powiedzmy że minie trochęczasu zanim przypomnę sobie fizykę Kr�la. ja w 3 gralem tylko troche i tylko pod CPM.. CPM też liznąłem, ale niewiele... z tydzień pograłem... a co do konfigu to ja mam niesamowicie prostacki....... najbardziej rozbudowany fragment to dwa aliasy..... alias gran "impulse 6 ;wait ;+attack ;wait ;-attack ;wait ;impulse 7 " alias siek "impulse 7 ;wait ;+attack ;wait ;-attack ;wait ;impulse 1 " zmiana na Axe ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:49 pm
PointZer0 opcy PointZer0 opcy PointZer0 A ja przez ostatnie 4 lata grałem w ]I[ pod OSP. Jakbyśzobaczył mojego configa to byś chyba mnie zamordował łyżeczkado lod�w. Powiedzmy że minie trochęczasu zanim przypomnę sobie fizykę Kr�la. ja w 3 gralem tylko troche i tylko pod CPM.. CPM też liznąłem, ale niewiele... z tydzień pograłem... a co do konfigu to ja mam niesamowicie prostacki....... najbardziej rozbudowany fragment to dwa aliasy..... alias gran "impulse 6 ;wait ;+attack ;wait ;-attack ;wait ;impulse 7 " alias siek "impulse 7 ;wait ;+attack ;wait ;-attack ;wait ;impulse 1 " zmiana na Axe ? zeby byle komu bazuki nie oddawac.... latasz z siekiera i tylko do strzalu zminiasz na rl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:52 pm
opcy zeby byle komu bazuki nie oddawac.... No w sumie dobrze pomyślane. Lepiej się spotkać z perforatorkiem niż z plujką... I dobrze , widzę że grasz na normalnej wersji... Jak dziśzobaczyłem jak na serwie jest czasem 1000hp , 0 splash dmg to zwątpiłem ( nie nie była to RA )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:55 pm
PointZer0 No w sumie dobrze pomyślane. Lepiej się spotkać z perforatorkiem niż z plujką... I dobrze , widzę że grasz na normalnej wersji... Jak dziśzobaczyłem jak na serwie jest czasem 1000hp , 0 splash dmg to zwątpiłem ( nie nie była to RA ) kiedys do UT mialem mutatora ktorym mozna bylo zminiac zasuieg splasha, obrazenia i odrzut RL jak dalem max odrzutu i zero obarzen i zrobilem rocketjumpa to zginalem od falling damage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:59 pm
Stasio [Rozbujnik #14] Czarnuchu Zapodawaj [4:19]
oszfak........
ja sie przyznaje ze slucham czegos takiego..... gonk
zbanujom mnie...... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 3:00 pm
Dobra - lezę. Jakoś się jutro zkondagdujemy Obdzy.
Dobranoc Wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 3:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 3:02 pm
Stasio [Rozbujnik #17] Żona Mnie Bije [8:09]
szpadam se oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 3:03 pm
opcy Stasio [Rozbujnik #17] Żona Mnie Bije [8:09]szpadam se oi! cy'a f: The Pussycat Dolls - [PCD #11] Tainted Love/Where Did Our Lov [3:25]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|