|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:01 pm
BeeWolf_san degenerat rozumiem... poczekam... z wielka ochota poznam mamusie wink a mamusia jakie kwiat lubi ? bo musze do ojca z vootka poslac a do matki z kwiatami proszac o twa reke nadobny kawalerze...ot taki staroswiecki typ ze mnie sweatdrop a moze na odwrot pysiu co sie ftygowac bedziesz. nie mam rodzicow iec i tak bys nie mial gdzie poslac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:01 pm
BeeWolf_san Omega Sun degenerat rozumiem... poczekam... z wielka ochota poznam mamusie wink a mamusia jakie kwiat lubi ? bo musze do ojca z vootka poslac a do matki z kwiatami proszac o twa reke nadobny kawalerze...ot taki staroswiecki typ ze mnie sweatdrop moge przyjsc na slub 4laugh ? jesli pozwolisz mi wysterzelic swojego kota ?  Omi, masz kota...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:02 pm
BeeWolf_san Omega Sun moge przyjsc na slub 4laugh ? jesli pozwolisz mi wysterzelic swojego kota ? Chesz wystrzelic moje slodkie, malenkie, bezbronne koteczki? Nigdy! Ok, to nie przyjde. Twoja strata, bedziesz mial jeden prezent weselny mniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:02 pm
opcy Nils Petter Molvaer [Streamer #06] Simply So [7:21]ugabuga! Foo: Jurassic 5 - [Quality Control #05] Quality Control [4:48] A ty #!@#^##$^@@#$%3$$$!@# miałes isc na voodke a wracasz mi do domu o 23 i nadodatekpiszesz na forum, jak pijesz co ty sobie myslisz ze co to przytułek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:03 pm
nie pokazuj tego zdiecia ridsu bo sie dziolcha poplacze, ona ma identycznego pieska a raczej suczke sweatdrop strasznie nie lubie tej rasy - gryzaca jazgotliwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san opcy Nils Petter Molvaer [Streamer #06] Simply So [7:21]ugabuga! Foo: Jurassic 5 - [Quality Control #05] Quality Control [4:48] A ty #!@#^##$^@@#$%3$$$!@# miałes isc na voodke a wracasz mi do domu o 23 i nadodatekpiszesz na forum, jak pijesz co ty sobie myslisz ze co to przytułek ? a moze film mu sie urwal i nie wie co robi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:04 pm
Cztery biggrin Tzn. moj na stale jest tylko jeden, a trzy sa do oddania. Dwa juz zostaly zarezerwowane, jeszcze dla jednego szukam domu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:05 pm
22:55:52 ozzy (xxxxxx) bo ja robie kalkulator dla kosmicznych liczb 22:56:01 ozzu (xxxxxxx) czyli takie powyzej 9 miliardow 22:56:38 ozzy (xxxxxxx) i algorymt dodawania pod kreska robie 22:56:46 beewolf (xxxxxxx) wporzo 23:01:42 ozzy (xxxxxx) nie chce mi sie juz myslec 23:02:20 beewolf (xxxxxxxx) nie mysl 23:02:34 ozzy (xxxxxxx) to boli 23:02:48 beewolf (xxxxxxx) no wiem 23:02:54 beewolf (xxxxxxx) dlatego ograniczam te czynnosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:06 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun moge przyjsc na slub 4laugh ? jesli pozwolisz mi wysterzelic swojego kota ? Chesz wystrzelic moje slodkie, malenkie, bezbronne koteczki? Nigdy! Ok, to nie przyjde. Twoja strata, bedziesz mial jeden prezent weselny mniej wink kiedy ja zapraszam wszystkich.. a co stac mnie ale noc poslubna nalezy do mnie i beeczusia misiusia pysiusia 4laugh zarezerwowalem juz hotel moj ty landryneczku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:06 pm
Omega Sun Cztery biggrin Tzn. moj na stale jest tylko jeden, a trzy sa do oddania. Dwa juz zostaly zarezerwowane, jeszcze dla jednego szukam domu 3nodding Oj, ja bym chciala miec kotka, ale rodzice by nie chcieli... sad Kupie sobie, jak sie wyprowadze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:07 pm
BeeWolf_san 22:55:52 ozzy (xxxxxx) bo ja robie kalkulator dla kosmicznych liczb 22:56:01 ozzu (xxxxxxx) czyli takie powyzej 9 miliardow 22:56:38 ozzy (xxxxxxx) i algorymt dodawania pod kreska robie 22:56:46 beewolf (xxxxxxx) wporzo 23:01:42 ozzy (xxxxxx) nie chce mi sie juz myslec 23:02:20 beewolf (xxxxxxxx) nie mysl 23:02:34 ozzy (xxxxxxx) to boli 23:02:48 beewolf (xxxxxxx) no wiem 23:02:54 beewolf (xxxxxxx) dlatego ograniczam te czynnosc like always rofl
i za to... powiedzialabym tu cos ale zaraz sie na mnie dziczyzna rzuci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oi !
Na chilwe tylko wpadłam zrobic sobie mała przerwe przed dalszym maratonem filmowym : P
#The Clash - Rudy Can't Fail.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san opcy Nils Petter Molvaer [Streamer #06] Simply So [7:21]ugabuga! Foo: Jurassic 5 - [Quality Control #05] Quality Control [4:48] A ty #!@#^##$^@@#$%3$�$$!@# miałes isc na voodke a wracasz mi do domu o 23 i nadodatekpiszesz na forum, jak pijesz co ty sobie myslisz ze co to przytułek ? boja z domu w ogole nie wychodzilem nu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|