|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:56 pm
Julka Aidanna Julka Aidanna: w sumie czemu nie wink i tak ci cos obiecalam ^^
eek mrgreen rofl Trunka zlapalam rofl
co z nim zrobic !! co z nim zrobic !! spokojnie Julka... wdech i wydech... najlepiej to sprzedac bo zadko cos fajnego jest... a ty z tym kiki na serio ninja w sumie to sie ma frajde przy otwieraniu rofl
*dotyka skrzyneczki paluszkiem*
ja zawsze serio mowie rofl *cieszy sie jak male dziecko* rofl uwarzaj bo ci palec jeszcze odgryzie skrzyneczka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:57 pm
Mirabell Julka Mirabell :poof!: Witam wszystkich! widze, ze o finansach dzis rozmowa. wlasnie kupilem that 70s red jacket za 200g i sprzedalem za 2250. oby tak dalej wink oby, brakuje mi jakies 45000-50000 na kitsune mask... gonk Nie od razu Krakow zbudowano wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Angelic Boots Feathery soft boots that make you feel light as the wind. Each boot is deocrated with a thousand year old feather from a immortal phoenix.
You got Angelic Boots! oplacalo sie rofl fajnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu degenerat uuuuuuu koteczka ma pazurki? lubie takie 4laugh odczep sie bo ci z glana wyjade w dziob, naprawde i o 3 zeby mnie bedziesz posiadal pirate nie dobla jestes, pujde sobiem do aidannki ona mnie psytuli, napewno nie tak jak ty tupta w str aiddany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:58 pm
Julka Angelic Boots Feathery soft boots that make you feel light as the wind. Each boot is deocrated with a thousand year old feather from a immortal phoenix.
You got Angelic Boots! oplacalo sie rofl gratulacje! jak ostatnio (jakis rok temu) w przeblysku glupoty kupilem trunka za 2000 to mialem mummy mask... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:59 pm
degenerat Ridsu degenerat uuuuuuu koteczka ma pazurki? lubie takie 4laugh odczep sie bo ci z glana wyjade w dziob, naprawde i o 3 zeby mnie bedziesz posiadal pirate nie dobla jestes, pujde sobiem do aidannki ona mnie psytuli, napewno nie tak jak ty tupta w str aiddany co do mnie... a co ja jestem zeby przytulac! nie! nie bede przytulac! *tup nozka* i juz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:00 pm
Julka Mirabell Julka Mirabell :poof!: Witam wszystkich! widze, ze o finansach dzis rozmowa. wlasnie kupilem that 70s red jacket za 200g i sprzedalem za 2250. oby tak dalej wink oby, brakuje mi jakies 45000-50000 na kitsune mask... gonk Nie od razu Krakow zbudowano wink w moim tempie, to zeczywiscie bedzie jak budowanie Krakowa xd , chyba ze posprzedaje troche rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:00 pm
Mirabell Julka Angelic Boots Feathery soft boots that make you feel light as the wind. Each boot is deocrated with a thousand year old feather from a immortal phoenix.
You got Angelic Boots! oplacalo sie rofl gratulacje! jak ostatnio (jakis rok temu) w przeblysku glupoty kupilem trunka za 2000 to mialem mummy mask... gonk a ja mialam taki czas ze kupowalam sobie blue boxy i w kazdje z nich mialam glupia alien mask czy jakos tak domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:01 pm
W sumie do niczego mi nie pasuja...
trzeba bedzie je sprzedac... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:01 pm
degenerat Ridsu degenerat uuuuuuu koteczka ma pazurki? lubie takie 4laugh odczep sie bo ci z glana wyjade w dziob, naprawde i o 3 zeby mnie bedziesz posiadal pirate nie dobla jestes, pujde sobiem do aidannki ona mnie psytuli, napewno nie tak jak ty tupta w str aiddany juy lec roypedyaj sie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:02 pm
Julka W sumie do niczego mi nie pasuja...
trzeba bedzie je sprzedac... stare zdarza sie... nie mi ale sie zdarza (by Ozz heart ) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:02 pm
Julka W sumie do niczego mi nie pasuja...
trzeba bedzie je sprzedac... stare Zawsze mozesz mi oddac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:03 pm
Aidanna degenerat Ridsu degenerat uuuuuuu koteczka ma pazurki? lubie takie 4laugh odczep sie bo ci z glana wyjade w dziob, naprawde i o 3 zeby mnie bedziesz posiadal pirate nie dobla jestes, pujde sobiem do aidannki ona mnie psytuli, napewno nie tak jak ty tupta w str aiddany co do mnie... a co ja jestem zeby przytulac! nie! nie bede przytulac! *tup nozka* i juz! bo bede wyl!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 1:05 pm
degenerat Aidanna degenerat Ridsu degenerat uuuuuuu koteczka ma pazurki? lubie takie 4laugh odczep sie bo ci z glana wyjade w dziob, naprawde i o 3 zeby mnie bedziesz posiadal pirate nie dobla jestes, pujde sobiem do aidannki ona mnie psytuli, napewno nie tak jak ty tupta w str aiddany co do mnie... a co ja jestem zeby przytulac! nie! nie bede przytulac! *tup nozka* i juz! bo bede wyl!
a sobie wyj! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|