|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:38 pm
Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k jej to fantaastyyycznie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:39 pm
Irinn Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k wszystko drozeje akcyza i te sprawy xd xp Jest coraz wiecej uzytkownikow, to jest przyczyna drozenia rzeczy ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Ridsu juz naprawione mrgreen @degs: nie watpie nie watpie rofl bys sprobowala tylko watpic... musial bym ci wtedy udowodnic twisted nie pozwalaj seeeeee scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k wszystko drozeje akcyza i te sprawy xd xp swieta rofl
wystawilam za 13,999 po promocji opuscilam 201g od najtanszego wystawionego ^^
EvilYuki gratulacje
Aidanna: kupilam go w wakacje jakos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:41 pm
EvilYuki Irinn Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k wszystko drozeje akcyza i te sprawy xd xp Jest coraz wiecej uzytkownikow, to jest przyczyna drozenia rzeczy ^_^ nie; poprostu przed haloween drozeja itemka haloweenowe a na swieta swiateczne, ale nie sadzilam ze az tak... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Irinn Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k wszystko drozeje akcyza i te sprawy xd xp swieta rofl
wystawilam za 13,999 po promocji opuscilam 201g od najtanszego wystawionego ^^
EvilYuki gratulacje
Aidanna: kupilam go w wakacje jakos...
to masz niezly zarobek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a mi sie udalo kupic dzsiaj sealda za 5.5k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:42 pm
Ridsu degenerat Ridsu juz naprawione mrgreen @degs: nie watpie nie watpie rofl bys sprobowala tylko watpic... musial bym ci wtedy udowodnic twisted nie pozwalaj seeeeee scream pozwol ze ucaluje twe posladki w dowod przeprosin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:43 pm
Julka EvilYuki Irinn Julka oO wuasnie zobaczylam po ile chodzi jolly hat...
kupilam go za niecale 2k... a teraz... 13-14k wszystko drozeje akcyza i te sprawy xd xp Jest coraz wiecej uzytkownikow, to jest przyczyna drozenia rzeczy ^_^ nie; poprostu przed haloween drozeja itemka haloweenowe a na swieta swiateczne, ale nie sadzilam ze az tak... rofl
a ja nesprzedam swojej jollu hat... avek fajnie w niej wyglada biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a mi sie udalo kupic dzsiaj sealda za 5.5k xd gdzie kiedy ?
ja nie moge dorwac... wszedzie min. 6k
ale za to moj skarbus powiedzial ze bede mogla sobie kupic maskotke Kociaka w Gaiowym sklepiku ^^
*cieszy sie jak dziecko*
//edit: wezme jeszcze OMG rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a mi sie udalo kupic dzsiaj sealda za 5.5k xd normalnie az sobie chyba pojde zobaczyc co da sie upolowac w markecie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:46 pm
Julka Aidanna a mi sie udalo kupic dzsiaj sealda za 5.5k xd gdzie kiedy ?
ja nie moge dorwac... wszedzie min. 6k
ale za to moj skarbus powiedzial ze bede mogla sobie kupic maskotke Kociaka w Gaiowym sklepiku ^^
*cieszy sie jak dziecko*
//edit: wezme jeszcze OMG rofl ale faaajnie... to niech mi tez kupi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:47 pm
ja tez XD ale w zyciu nic konkretnego nie dostane, nakupowalam sobie pierdol i mi niecale 2 k zostaly XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:47 pm
Irinn Aidanna a mi sie udalo kupic dzsiaj sealda za 5.5k xd normalnie az sobie chyba pojde zobaczyc co da sie upolowac w markecie xD to trzeba upolowac i byc szybkim... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:48 pm
degenerat Ridsu degenerat Ridsu juz naprawione mrgreen @degs: nie watpie nie watpie rofl bys sprobowala tylko watpic... musial bym ci wtedy udowodnic twisted nie pozwalaj seeeeee scream pozwol ze ucaluje twe posladki w dowod przeprosin twisted zebym ja ci z glana w dzioba nie musiala wyjechac w akcie agresji stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|